Andreas Halleru... C
Hotellets favorittanmeldelse
Dato for oppholdet: juni 2023
George Thomassen, AnnetTyrifjord Hotell, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 20. juni 2023
Tusen takk for besøket og hyggelig tilbakemelding. Vi ser frem til å kunne ønske velkommen igjen i fremtiden og ønsker dere en god sommer!
  • Official Hotel
17.1 km fra Tyrifjord Hotell
17.1 km fra Tyrifjord Hotell
17.2 km fra Tyrifjord Hotell
19.8 km fra Tyrifjord Hotell
yurts for rent on halvorseth camping
25.4 km fra Tyrifjord Hotell
26.0 km fra Tyrifjord Hotell
27.7 km fra Tyrifjord Hotell
  • Tripadvisor
28.2 km fra Tyrifjord Hotell
Se flere hoteller i Vikersund
Anmeldt 25. april 2023

Et hotell med service i fokus.
Allerede fra første mailkorrespondanse var de på tilbyderen. God kommunikasjon underveis og fleksibilitet rundt aktivitetene vi hadde.

Vi er svært fornøyd med den flotte servicen alle på hotellet til en hver tid viste.
God mat og hyggelig atmosfære.

Gøyale aktiviteter i rebus som ble lagt opp av hotellet. Det rammet inn en dag fylt med teambuildning.

Tusen takk for oss!

Viken fylkeskommune

Dato for oppholdet: april 2023
Takk, MonicaR1285
George Thomassen, Annet på Tyrifjord Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. april 2023

Tusen takk for besøket og veldig hyggelig tilbakemelding. Vi er veldig glade for å høre at arrangementet svarte til forventingene og at gjestene har hatt et fint opphold på Tyrifjord. Vi ser frem til å kunne ønske velkommen igjen og ønsker dere en fin vår og sommer!

Anmeldt 19. april 2023

Alltid fornøyd med Tyrifjord hotell. God service og fabelaktig mat. Ligger perfekt til ved Tyrifjorden, stille og rolig og med egen strand. Vi har hatt en rekke kurs og seminarer her de siste årene og velger dette hotellet fremfor hotell i Drammen. Anbefales på det varmeste.

Dato for oppholdet: november 2022
Takk, Terje_NRF
George Thomassen, Annet på Tyrifjord Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. april 2023

Tusen takk for besøket og veldig hyggelig tilbakemelding. Vi setter veldig stor pris på at dere velger Tyrifjord til kurs og seminarer og ser frem til å kunne ønske velkommen igjen!

Anmeldt 19. april 2023

Vi hadde korseminar på Tyrifjord fra lørdag til søndag. Vi ble møtt av en hyggelig og blid resepsjonist. Alt var i orden og klart i det romslige og lyse rommet vi benyttet i kjelleren. Egen utgang til hagen. God service og hyggelige ansatte over alt på hotellet. Maten, lunsj og middag, var nydelig og flott anrettet. Utsikten til Tyrifjorden fra spisesalen og salongen gir en flott ramme. Vi kommer tilbake!

Dato for oppholdet: april 2023
Takk, torgersenastrid

Tusen takk for besøket og veldig hyggelig tilbakemelding. Vi er alle veldig glade for å høre at oppholdet svarte til forventingene og ser frem til å kunne ønske velkommen igjen!

Anmeldt 10. februar 2023

Utrolig god service. Jeg var der som kursholder, og det var innmari greit å være vertinne der. Resepsjonistene er vennlige og har stålkontroll og bidrar der det trengs. Gode servitører og en fantastisk frokostbuffet!

Dato for oppholdet: februar 2023
Takk, 279rebeccav
George Thomassen, Annet på Tyrifjord Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. februar 2023

Tusen takk for at dere valgte å legge konferansen til Tyrifjord og for den veldig hyggelige tilbakemeldingen i etterkant. Vi er veldig glade for at samlingen var vellykket og ser frem til å kunne ønske velkommen igjen!

Anmeldt 1. februar 2023

Overnatta ei natt med lunsj og festmiddag i forbindelse med årsmøte. Maten var fantastisk, veldig hyggelige mennesker, fine omgivelser og god atmosfære. Alle snakker og forstår norsk.
Enkelt å bestille og planlegge i forkant på telefon og e-post.

Dato for oppholdet: januar 2023
Takk, hegekj2023
George Thomassen, Annet på Tyrifjord Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. februar 2023

Tusen takk for besøket og veldig hyggelig tilbakemelding. Vi ser frem til å kunne ønske velkommen igjen!