Svære greier

Den ser ikke såstor ut på avstand, men når man nørmer seg viokser den og når du står på slette er... les mer

Anmeldt 19. oktober 2023
272gunnarh
Geithus, Norge
Størrelsen av storbakken

Anmeldt 1. juli 2020
BearTrondheim
Orkanger, Norge

Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Det som slår en er dimensjonen på skiflygningsbakken, hoppe 253,5 meter. Flott beliggenhet med utsikt, i tillegg flere bakker der og opplegg for campingbiler, kort vei ned til sentrum

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, BearTrondheim
Anmeldt 5. mai 2019

Kjørte en liten tur innom hoppbakken som vi har sett så mange ganger på TV.
Selv på våren virker bakken kjempestor, forstår ikke at de tør å sette utfor og deretter sveve over 250 meter.
Håper at jeg en dag får oppleve dette live, det må være en stor idrettsopplevelse

Dato for opplevelse: april 2019
Takk, BjR1956
Anmeldt 25. januar 2019

Det var ikke lett å bestemme seg for å bestige bakken ved å gå over 1000 trappetrinn og utsette seg for høydeskrekk. Jeg valgte å ikke snu meg tilbake før jeg var på toppen og på denne måten har jeg unngått svimmelhet og ubehag i magen. På toppen er det plato hvor du står trygt og kan betrakte nydelig utsikt samt ta bilder. Motto, aldri gi opp.

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, Joannaoslo
Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Koselig betjening i en hall som brukes av mange ulike aktiviteter.
Flott bakke som er bygdas høydepunkt og ansikt ut mot norge og verden 1 gang i året.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, robertfM7394HD
Anmeldt 19. august 2018 via mobile enheter

Jeg mistet munn og mæle på toppen der. Utrolig flott utsikt fra verdens største hoppbakke. Dette er å anbefale alle som er i vikersund.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Holmen83