Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ì”
Anmeldelse av Tyrifjord Hotell

Tyrifjord Hotell
Vurdert som nr. 1 av 4 Restauranter i Vikersund
Restaurantdetaljer
Anmeldt 16. januar 2019

Uformell hyggelig restaurant med god mat , meget fin beliggenhet i nærhet til vannet.
Restauranten tilbyr en variert meny , samt godt utvalg på Catering siden.
Vi bestiller mye brød her i løpet av året . :)

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Nils H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GRT66, Leder  på Tyrifjord Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. januar 2019

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Vi er glade for å høre at du er fornøyd med både restauranten og cateringtilbudet til hotellet, og ikke minst at konditoriets brødprodukter faller i smak. Godt Nytt År og velkommen igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (57)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 57 anmeldelser

Anmeldt 3. desember 2018 via mobile enheter

Tja hva skal man si. Det er god service ved hotellet, men maten kan man vel heller diskutere. Ribbe som var så tørr at du kunne tygge og tygge den. Og pinnekjøttet var bare fett og ikke noe kjøtt. Kald maten var grei men ingen høydare. Multekremen var som ei suppe. Og dette betaler man 500 kroner for. Rett og slett ikke verdt det. Håper jeg får ett annen matopplevelse når jeg skal dit på julebord med kollegaer.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, mariusl351
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GRT66, Leder  på Tyrifjord Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. desember 2018

Hei Marius, takk for hyggelig telefonsamtale idag. Som vi snakket om beklager vi at du ikke var fornøyd med ribbe, pinnekjøtt og multekrem ved dette besøket - dette er vi selvfølgelig ikke fornøyd med, og vi ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake til julebord førstkommende fredag. Vi er selvsagt glade for at du opplever servicen som god, og har vært fornøyd når du har besøkt oss ved tidligere anledninger og benytter anledningen til å ønske deg velkommen igjen og god jul.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2018 via mobile enheter

Vi bodde på dette hotellet i helgen for ett bryllup som skulle arrangeres i helgen. Frokosten var vanlig.Det mennesket som jobbet i baren lørdag kveld bør være mer til stede. Min mann hadde ringt i bjella utallige ganger uten respons.
Hotellet i seg selv ligger fantastisk til og er et utrolig koselig sted. Anbefales. Kommer tilbake om et år å feirer bryllups dagen til venneparet vårt.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Holmen83
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hotellsjef, Leder  på Tyrifjord Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2018

Tusen takk for tilbakemeldingen etter besøket hos oss. Vi er veldig glade for å høre at dere var fornøyd med beliggenhet, og hadde et koselig opphold og beklager at det tok tid med servering i baren. Velkommen tilbake i 2019!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Nydelig mat. Og hyggelig betjening.
Men trekker litt ned på sen betaling og sen levering av mat til bordene.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, B3155RMveronicad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hotellsjef, Leder  på Tyrifjord Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juli 2018

Hei, tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi er glade for at du var fornøyd med både mat og service, og beklager om serveringen tok lenger tid enn forventet. Tusen takk for besøket, velkommen igjen og fortsatt god sommer!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juni 2018 via mobile enheter

Jeg hadde konfirmasjonen til min datter der 2 Juni 2018. Vi var super fornøyde, nydelig mat, flotte kaker og veldig blid å hyggelig betjening. Dette vakre stedet var med på å lage en så vakker ramme rundt hele dagen. Mange av gjestene hadde aldri vært her før, men kunne ikke få fullrost hvor bra alt var. Betjeningen har også vært så behjelpelige når jeg i forkant av dagen har ring å lurt på noe. Går du med tanke om å feire en stor begivenhet, så kan dette kanskje også være stedet som gjør dagen din perfekt. For oss ble den helt perfekt.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, krissyv506
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hotellsjef, Leder  på Tyrifjord Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juni 2018

Tusen takk for besøket og veldig hyggelig tilbakemelding i anledning feiringen av din datters konfirmasjon i juni. Vi ser frem til å kunne ønske dere velkommen igjen, og benytter anledningen til å ønske riktig god sommer!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tyrifjord Hotell, så også på

Har du vært i Tyrifjord Hotell? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din