Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Topp sted for seminar - uteaktiviteter i fleng rett utenfor hotellet”
Anmeldelse av Tyrifjord Hotell

Tyrifjord Hotell
Vurdert som nr. 2 av 5 Restauranter i Vikersund
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. oktober 2020

Vi, en gruppe på seminar over to dager, kom til nyrenoverte og supre rom og fikk service ogmat godt utover forventet. Nydelig sommervær gjorde at vi fikk utnyttet det fine uteområdet rundt hotellet til volleyball, fotball, andre spill og flere dukkerter i Tyrifjorden, som hadde strand og flytebrygge rett ved hotellet.
Vi falt pladask for dette stedet, og kommer gjerne tilbake!
Takk for oss!

Dato for besøk: august 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne restauranten
Takk, gunntovehovdegard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GRT66, Daglig leder på Tyrifjord Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. oktober 2020

Tusen takk for besøket og hyggelig tilbakemelding. Vi er svært glade for at oppholdet svarte til forventningene og ser frem til å kunne ønske velkommen igjen ved en senere anledning. I tillegg til hotellets uteområder er det gode turmuligheter i umiddelbar nærhet i tillegg til skimuligheter i både Finnemarka og Holleia. Velkommen igjen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (59)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 59 anmeldelser

Anmeldt 10. september 2020

Var på seminar med jobben i 2 dager, og hadde møter og ulike sosiale eventer. Personalet var svært behjelpelig med alt av utstyr og tilrettelegging, og maten under hele oppholdet var terningkast 6.
Vi har nok funnet vår faste seminarplass.

Dato for besøk: august 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne restauranten
1  Takk, bjorna1410
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GRT66, Daglig leder på Tyrifjord Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. september 2020

Tusen takk for besøket og veldig hyggelig tilbakemelding etter oppholdet. Vi ser frem til å kunne ønske velkommen tilbake igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. mai 2020

Ble veldig godt tatt i mot, kjempegod service av alle! Utrolig fin plass med kjempegod utsikt. Hit kommer vi tilbake!

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, 554pederp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GRT66, Eier på Tyrifjord Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. mai 2020

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding etter oppholdet hos oss. Vi ser frem til å kunne ønske velkommen tilbake ved en senere anledning og benytter samtidig muligheten til å ønske riktig god sommer!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. april 2020

Hyggelig tur til Vikersund med overnatting på Tyrifjord Hotell. Rolig sted og god plass. Nydelig utsikt og fantastisk mat. Spiste hjemmelaget pizza, okseburger og blomkålsuppe. Mange fine turer i omegn av hotellet som ligger sentralt.

Dato for besøk: april 2020
Takk, DortheT52
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GRT66, Daglig leder på Tyrifjord Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. april 2020

Hei Dorthe, tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding og velkommen igjen. Ha en fin uke!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2019

Har benyttet hotellet gjennom mange år både gjennom jobb og som privat person. Alltid hyggelig og maten er helt utmerket.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, trygve2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GRT66, Leder  på Tyrifjord Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2019

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi har nettopp ferdigstilt oppussing av hotellets klassiske hotellrom og ser frem til å kunne ønske velkommen igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tyrifjord Hotell, så også på

Har du vært i Tyrifjord Hotell? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din