Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Melding fra Tripadvisor:Denne forretningen er midlertidig stengt frem til 04.12.2021
Åpen i dag: 11:00 - 17:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Utflukt i gruvene

En tur til gruvene i Blaafarvevaerket er alltid en hyggelig opplevelse og en minnerik tur. Maten... les mer

Anmeldt 12. februar 2020
Jan M
Flott sted

Dette er et flott sted å tilbringe en dag. Området er stort så det er viktig med gode sko... les mer

Anmeldt 15. september 2019
Marixx190479
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Les alle 26 anmeldelsene
  
Anmeldelser (26)
Filtrer anmeldelser
26 resultater
Vurdering fra reisende
18
5
2
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
18
5
2
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 26 anmeldelser
Anmeldt 12. februar 2020

En tur til gruvene i Blaafarvevaerket er alltid en hyggelig opplevelse og en minnerik tur. Maten som serveres her smaker også ekstra godt etter en en "gruvetur".

Dato for opplevelse: november 2019
Takk, Jan M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Blaafarveverket, Informasjonssjef på Blaafarveværket Cobalt Mines, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. februar 2020

Tusen takk for hyggelig anmeldelse :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. september 2019 via mobile enheter

Dette er et flott sted å tilbringe en dag. Området er stort så det er viktig med gode sko. Spisestedene er Ok, butikkene også. Selve BlåButikken er ikke så veldig stor, men mye fint her, men veldig dyrt.
Mye fint for unger her, både dyr og aktiviteter. God parkering, flott at den er gratis. Også bra at det er bilvei oppover til Koboltgruvene, ellers hadde ingen kommet seg dit. Synd at alle utstillingene koster penger, det burde strengt tatt vært gratis . Hit må man reise på dager med oppholdsvær , da man må basere seg på å være mye ute.
Veldig fint at stedet er tatt vare på , her er det mye historie .

Dato for opplevelse: september 2019
Takk, Marixx190479
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. september 2018 via mobile enheter

Var et helt greit sted å besøke i forbindelse med skolen. Var interessant å høre om alle historiene om hvordan det var i gruvene. Jeg vil anbefale de som skal inn her å ta på seg bukse og hettejakke/genser! Er kaldt der inne selv når det er sommer og over 30 grader.

Dato for opplevelse: juni 2018
1  Takk, line1123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2018

3 meter tunnel (stoll) klarte 4 mann å lage på 25 arbeidsdager (1 mnd) ved å brenne opp 18 favner ved (18 fathoms firewood). Hvilken tålmodighet og utholdenhet, hvilket arbeid! Men de fikk en god lønn (i rede penger, de hadde ordnede arbeidsforhold, sykestue, skole og andre goder som ikke var vanlig på den tiden. Alt dette og mye mer hører du om mens du går gjennom gruvene - i 4 grader C - uavhengig av hvor varmt eller kaldt det er ute.
Etter turen anbefales en rundtur til de åpne gruvegangene som er minst like imponerende i all sin dybde, lengde, 'smalhet' og 'gru' der de åpner seg under deg.
Industrihistorie på sitt beste!

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Ragnar Georg S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

Tok den Historiske gruveturen som tar 1,5 time og som alle kan være med på. Veldig interessant tur og dyktig guide, her får man stå på en glassgangvei som virkelig gir deg sug i magen, samt at man går over en underjordisk hengebro. Imponerende at alt er gravet ut med håndmakt.
Fantastisk flott nede på selve verket, hvor man kan bade, spasere rundt i flotte omgivelser og spise lunsj som man enten har med selv eller kjøper i kafeen.
En perle av et Museum

Dato for opplevelse: juli 2018
2  Takk, roalds741
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Blaafarveverket, Informasjonssjef på Blaafarveværket Cobalt Mines, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2018

Tusen takk for hyggelige ord :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser