Hei,
Vedr deres henvisning til skriftlig klage, kan vi dessverre ikke se og ha mottatt denne. Du må gjerne sende den til booking@hankohotell.no.
Videre føler vi for å kommentere noen av dine påstander. Dette var et arrangement i samarbeid med KNS hvor det var påmelding/betaling til middagen, men hvor alle var velkomne til å overvære premieutdelingen. I følge de jeg har snakket med ble alle sluppet inn i hagen.
Vedr deres henvisning til ventetid i baren, stiller vi oss undrende til det da alle ble servert ved bordene og undertegnede sto selv i baren denne kvelden. Under andre store arrangement må vi innrømme at det har forekommet kødannelser foran baren, noe vi forsøker å ta lærdom av.
At hotellet er gammelt har sin forklaring i at det, nemlig er historisk, og 140 år i år. Nå forsøker vi å uansett oppgradere og renovere våre fasiliteter kontinuerlig. I tillegg er vi i gang og bygge 38 moderne hytter med høy standard i bukta ved Seilerkroa.
Når det gjelder vår beliggenhet er tilbakemeldingene, gitt oss, udelt positive. Hagen, med våre store flotte trær, gir hyggelig stemning. Håper allikevel du vil finne ønske om å returnere til øya ved en senere anledning.
Mvh
Alexander