Nina H
Askim, Norge
Anmeldelse av Hankø Hotell & Spa
5,0 av 5 boblerAnmeldt 25. juni 2019
Dato for oppholdet: juni 2019
Romtips: Godt isolert så det er ikke mye støy.
4,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
VikaSigmund, Daglig lederHankø Hotell & Spa, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 26. juni 2019
Takk for hyggelig tilbakemelding! Hjertelig velkommen tilbake.
9.2 km fra Hankø Hotell & Spa
33.0 km fra Hankø Hotell & Spa
34.6 km fra Hankø Hotell & Spa
Se flere hoteller i Gressvik
Anmeldt 20. juni 2019 via mobile enheter

Fantastisk beliggenhet men et hotell som var temmelig utdatert.

Vi hadde en todagers konferanse, og forventet en konferanse avdeling som tok vare på oss.
Det fikk vi ikke. Vi hadde bestilt vann og kaffe på møterommet begge dager, men det var to flasker og to kaffekanner som var fylt opp ved ankomst og ingen etterfylling. Vi hadde bestilt drikke og baguetter til som en snack på ettermiddagen og fikk to enkle brødskiver. Ikke godt nok.
Resepsjonisten og flere av de ansatte hadde lav norsk kunnskap og vi hadde problemer med å kommunisere og avklare de behovene vi hadde med flere av dem.

Frokost og lunch var helt tilfredsstillende, mens en treretters middag med laksemousse, entrecôte og creme brulet var under forventningene. Forretten var «ok», entrecôte litt seig og trist, og toppen på desserten smakte litt svidd.

Soverommet var slitt og gammelt og sengen ukomfortabel. Veldig svakt trykk på vannet i dusjen. Inneklimaet på hele hotellet var dårlig, og vi opplevde en duft av gammel bygning og tepper.

På den positive siden er omgivelsene veldig flotte, og turer rundt på øya superflott. Også aktivitetene de tilbyr på konferanser er bra.

Fikk transport ned til fergen på en regnfull avreise, og det var veldig behagelig.

Er redd det skal mye til for at vi kommer tilbake.

Dato for oppholdet: juni 2019
Takk, TerjeB923
VikaSigmund, Daglig leder på Hankø Hotell & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juni 2019

Takk for din tilbakemelding.
Hotellet gjennomgår flere oppgraderinger nå. Denne sommeren skal også møterom og konferanseopplevelsen utbedres betraktelig for våre gjester.
Vi beklager at din opplevelse ikke ble slik den skulle og burde være!

Anmeldt 30. mai 2019

Sto ikke til forventningene. Hotellet var ganske slitent, og det var som å reise minst 3 tiår tilbake i tid. Hyggelig bevertning, og hotellet ligger idyllisk til (men det ligger ikke rett ved vannet, og det er kun fra noen rom man kan se ned til sjøen - dersom man står på terrassen og strekker seg godt ut!). Middagen var ok, men ellers var matserveringen skuffende (også den var som å reise flere tiår tilbake i tid). Ganske dårlig isolert mellom rommene, så selv om sengen var god, sov jeg dårlig.

Det var malearbeider på fasaden/balkongen da jeg var der, så jeg måtte ha gardinene lukket hele tiden for å unngå at håndverkerne så rett inn på rommet. Underlig at jeg ble tildelt dette rommet da hotellet hadde masse ledig kapasitet, og malearbeidene kun var på en liten del av hotellet. Gangen foran rommet ble brukt som lager til både rent og skittent sengetøy hele dagen (se bilde). Ikke så veldig hyggelig!

Takk, Hanne Haugen J
VikaSigmund, Daglig leder på Hankø Hotell & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juni 2019

Takk for din tilbake melding. Hotellet gjennomgår en god del oppgraderinger for tiden og derfor kan det dessverre forekomme arbeid på bygningene og i området. Vi beklager dette.

Anmeldt 25. mai 2019 via mobile enheter

Dette stod ikke til forventningene.. Maten smakte ikke godt og det var lite utvalg og dyrt. Spa fasilitetene var elendig og ikke særlig oppdatert siden 1996,og bassengets str var for liten, badstuene var ikke felles for begge kjønn og fordelt i hver sine garderober. Og hva har en plæstplante å gjøre i en steambadstue? Denne plassen passer en eldre aldersgruppe som 60+

1  Takk, Sara Veronica L

Takk for din tilbakemelding. Vi gjennomgår utbedringer. Dette gjelder både bygninger og vårt mat tilbud.

Anmeldt 13. mai 2019

Kom hit ca. kl 17.00 på en lørdag , ble hentet av hotells bil ved ferja og kjørt til hotellet.
Spiste en god lunch og middag med mye godt i glasset. Ble gratulert med dagen av hotellets eier som også spanderte en flaske champagne til baren etter middagen.
Gode senger og fin rom. Bra frokost der vi igjen ble ønsket god tur hjem av eier.
Et romantisk sted som bringer deg tilbake i tid med sin eldre stil, Personlig oppfølging av personalet og eier som setter en nært preg på hele opplevelsen. Kan anbefales på det sterkeste av oss. Vi skal tilbake hit :-)

2  Takk, Jarle E

Takk for hyggelig tilbakemelding!

Anmeldt 4. mai 2019 via mobile enheter

Stedet ligger vakkert til på Hankø. En liten ferge frakter deg over på øya. Hotellet har begynt på oppussing av rom, men de som ikke er pusset opp ennå, er slitne. Maten er god, men ikke super. Her har hotellet et lite forbedringspotensiale.

Takk, osonder

takk for din tilbakemelding. Hotellet gjennomgår for tiden større oppgraderinger.