Guide43708910379
5,0 av 5 boblerAnmeldt 24. mars 2024
Dato for oppholdet: mars 2024
Christel Forsberg, MarkedsføringHankø Hotell & Spa, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 26. mars 2024
Tusen takk for kjempefin tilbakemelding:)
Så glade for å høre at dere trivdes hos oss.
Ønsker dere en fin dag og velkommen tilbake ved en senere anledning.
9.2 km fra Hankø Hotell & Spa
14.7 km fra Hankø Hotell & Spa
34.6 km fra Hankø Hotell & Spa
Se flere hoteller i Gressvik
Anmeldt 3. februar 2024

Koselig hotell som har sett bedre dager. Litt "dated" og ikke så moderne standard. Dårlige madrasser. Fin beliggenhet. Maten var OK, men litt lite utvalg ved frokosten. Hit drar man for omgivelsene sin del, ikke for hotellet. Hyggelige og hjelpsomme ansatte.

Dato for oppholdet: februar 2024
Takk, TrineL1972
Christel Forsberg, Markedsføring på Hankø Hotell & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. mars 2024

Vi setter pris på din tilbakemelding og tar dette med oss inn i vårt kontinuerlige forbedringsarbeid.
Ta gjerne kontakt med oss på telefon 69 38 28 50 slik at vi kan følge opp hvilket rom madrassen trengs å byttes.

Anmeldt 5. desember 2023

Julebord desember 2023. Varm velkomst i resepsjonen av hyggelig betjening. Desidert det koseligste hotellrommet jeg har bodd på, men savnet mulighet til å koke te/kaffe.
Maten, herlighet, ingenting å utsette på noe, rett og slett fantastisk. Både julebuffet og frokost:) Underholdningen var kjempefin. Massasje i spa-avdelingen ble utført meget profesjonelt. Vi kommer tilbake :)

Dato for oppholdet: desember 2023
Takk, Gerd Elin O

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, og så skal vi ta med oss innspill om kaffe/te muligheter på rommet.
Velkommen tilbake ved en senere anledning:)

Anmeldt 11. september 2023

Kom inn på rommet etter å fått utlevert nøkkel. Førsteinntrykket var ok. Skulle bruke toalettet, det gikk ikke å flushe. Startet dusjen, merket at vanntrykket var veldig dårlig. I mens jeg sto i dusjen kom det en ekstrem kloakk lukt! Når kvelden kom og jeg skulle legge meg var overmadrassen som en flis. Du kjente fjæra i madrassen rett igjennom. Fikk ikke noe søvn den natta jeg sov der… så rommet får dårligst vurdering fra min side. Man forventet mer på et 4 stjerners hotell!

Generelt restauranten og ute område var veldig fint.

Dato for oppholdet: september 2023
Takk, Tankefull321
Anmeldt 28. juli 2023 via mobile enheter

Maten er helt grei. Det som drar ned er en uforståelig politikk vdr hunder på uteserveringen. Kun noen få bord der hund er ok, men tillater røyking over alt.
Stedet ligger fint i havna og har enkel men helt ok meny. Burger og cesarsalat kan anbefales

Dato for oppholdet: juli 2023
Takk, frodea613
Anmeldt 26. juli 2023 via mobile enheter

Egentlig trist å se at et hotell med så fin beliggenhet er så slitt og dårlig. Som en reise tilbake til 70 tallet.

Rommet var veldig medtatt fra gulv til tak, listverk er avskallede, klattmalt etc. og ting henger på halv tolv. Frokosten var ikke mye å skryte av.
Hotellet var nesten tomt i juli. Kommer ikke tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2023
Takk, 393larsl