En fantastisk opplevelse. Var der i forbindelse med min søsters bryllupsfest, og angrer ikke et sekund på at valget falt på dette hotellet.
Resepsjonisten Tuan gjorde sitt ypperste for at vi skulle føle oss velkommen. Selvom vi ankom sent fredagskveld, hentet han oss på kaien i en privat «buss». Vi startet oppholdet med å spise på seilerkroa, her serverte de nydelig mat og Anita (servitør/resepsjonist) tok oss hjertelig imot med sitt gode humør!
Naturopplevelsene lot heller ikke vente på seg. Jeg tok meg en spasertur tidlig lørdagsmorgen ved soloppgang, og fikk se rundt 10-15 rådyr/hjort (?) og en harepus rett nedenfor lekeplassen ved hotellet. Som tatt ut ifra en film!
Resepsjonistene Mike og Tuan gjorde sitt ypperste for at vi skulle trives! Følte oss som VIP-gjester. Tusen takk!
Alt i alt en utrolig bra opplevelse. Fikk ikke testet spaet, men det skal jeg gjøre neste gang! Kommer garantert tilbake.
Anbefales!
Vil legge til at sjåførene var veldig koselige. Spesielt trønderen! Inspirerende og hyggelig :)