“Fantastisk restaurant”
Anmeldelse av St Peter's Restaurant

St Peter's Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 6 Restauranter i Gressvik
Beskrivelse: St Peter’s Restaurant er en skandinavisk restaurant med en kort, skiftende meny som speiler naturens skiftninger. Vårt mål er å gi ekte matglede ved å servere gode, hjemmelaget og sesongbasert retter. En av de viktigste aspekter ved vårt konsept er å bruke lokale, kortreiste og fantastiske råvarer og ingredienser som Østfold-regionen har å tilby.
Anmeldt 4. september 2020 via mobile enheter

Beliggenhet ved havet med egne gjesteplasser i havna. 5 minutter gange fra bobil plass i Øyenkilen. God parkeringsplass rett på utsiden.
Nydelig veranda hvor man kan nyte mat og drikke med flott utsikt over vannet. Dette er stedet hvor man virkelig kan nyte kortreist gourmet mat som er tilberedt for enhver kresen gane med rikt tilbehør. En nytelse for både øyne og mage.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, 65ben

1923 av 59 anmeldelser

Anmeldt 29. august 2020 via mobile enheter

Nok en gang fantastisk matopplevelse. Okse med smakfulle grønnsaker og en nydelig saus. Napoleonskake har fått en ny dimensjon. Ny favoritt. Alltid hyggelig og servitører som vet hva de serverer. Anbefales virkelig.

Takk, Lisbeth N
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Maten er definitivt i sentrum. Velsmakende og godt balanserte retter. Delikat lagt opp og servert av hyggelige og serviceorienterte kelnere.
Fin utsikt ut over skjærgården kommer som et ekstra pluss.
Definitivt verd bilturen dit!

Takk, Jelvene
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Nydelig mat på bryggekanten. Både kongekrabbe, lysing og kveite var topp. Hyggelig service og eierens vennlige smil er et stort pluss.

4  Takk, Runar N
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Dette var en stor overraskelse. En hyggelig restaurant ved vannkanten i Øyenkilen.
Jeg spiste fish and chips til lunch. Deilig hvit fisk og perfekt chips med en nydelig remulade. Medspisersken spiste blåskjell i tomatsaus, og chips og var svært godt fornøyd.

2  Takk, Terje J

Reisende som så på St Peter's Restaurant, så også på

Har du vært i St Peter's Restaurant? Del dine erfaringer!