Utsikten var vakker, deilig å kunne sitte inne i restauranten, men likevel få frisk luft utenfra med skyvedører.
Servitørene var hyggelige, men ikke veldig profesjonelle? Telefoner i baklommen, og sånne småpirk får restauranten til å virke litt mindre som en restaurant. Servitører med åpne samtaler om kundeservice hvor: «Fake it till you make it» var mottoet, hehe; tror ikke dere kommer særlig langt med det. Men de var hyggelige og dyktige ved bordene. Ønsker mer kontroll av servitørene hvor de vet hvilke retter de har inne istedenfor å først komme ut en gang og spørre om hvilken type saus det var vi ville ha blåskjellene med, og komme tilbake en gang til for å fortelle at blåskjell hadde de gått tomt for.. Fikk servert brød med en flaske olje servitøren «tror» var olivenolje. Ble nesten litt skeptisk til å smake på det..
Maten var ok, så ganske pent ut på tallerkenene, men alle på vårt bord var enige om at det manglet litt smak. Altså maten var grei, ikke helt verdt prisen sin, men heller ikke noe så særlig at vi tenker at vi må tilbake hit.