Vi spiste dagens som var steinbit med forskellige typer kål, biffburger med fries og piggvar med asparges, reddik, seleri, vårløk og rømmebakte nypoteter. Steinbiten var veldig raus og god og det samme gjaldt biffburgeren, som var mer enn raus med aioli og fries, men toppen var piggvaren som bare rett og slett var fantastisk og kanskje noe av det beste jeg har fått av fersk fisk på restaurant. Et stort stykke som var perfekt tilberedt, saftig, spenstig og nydelig på smak i en god saus med friske. sauterte grønnsaker som asparges, vårløk, stekt blomkål, reddik og selleri. Til dette ble det servert små, saftige nypoteter i rømme. Alt i alt en rett som ikke står tilbake for noe som helst! Vi tror det er litt å hente på vinanbefalingene, men det henger kanskje på en servitør som fremsto som litt uerfaren. Uansett en restaurantopplevelse som er så god at man rett og slett bare må bli imponert. Definitivt den beste restaurantopplevelsen i Fredrikstad kommune så langt i vår 23 årige hyttetilværelse der!