“Yrkesstolthet preger denne Restauranten”
Anmeldelse av St Peter's Restaurant

St Peter's Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 6 Restauranter i Gressvik
Beskrivelse: St Peter’s Restaurant er en skandinavisk restaurant med en kort, skiftende meny som speiler naturens skiftninger. Vårt mål er å gi ekte matglede ved å servere gode, hjemmelaget og sesongbasert retter. En av de viktigste aspekter ved vårt konsept er å bruke lokale, kortreiste og fantastiske råvarer og ingredienser som Østfold-regionen har å tilby.
Anmeldt 3. september 2022 via mobile enheter

Har besøkt Restauranten flere ganger tidligere , og leverer fantastisk bra mat opplevelse hver gang! En perle av en Resturant i Onsøy (Fredrikstad) Kanskje den beste i regionen.

Dato for besøk: september 2022
Takk, Getaway11717013172

Anmeldt 18. august 2022 via mobile enheter

Restauranten fortsetter å levere på øverste nivå. Hyggelig interiør - meget god service - mat med finesse.
Liker at de bruker lokale produsenter og at serveringen har kunnskap.
Vi spiste dagens - kamskjell til fortet (med trøffeltang fra Lofoten ✅) og lange til hovedrett / masse gode - friske og lokale grønnsaker (var ekstra begeistret for grønnkålen). Vi akopanjerte med en hvit Burgunder

Fristelsen ble for stor og vi fikk nyte dessert også - kona fikk i pose og sekk - ostekake og brunost is. Jeg gikk for ost ✅ - toppet med pultost

Dato for besøk: august 2022
1  Takk, 563bength
Anmeldt 6. august 2022 via mobile enheter

En veldig hyggelig restaurantopplevelse 🤩
Utrolig søte og hyggelige servitører🌟🌟🌟🌟🌟
Maten var veldig god - deilig landbrød med aioli, og en liten burger til å starte med. Deretter hadde vi den beste fish & chips opplevelsen ever - wow 🤤
Til dessert ble det brunost-is, som var så god at den er vanskelig å beskrive for en dessert og brunost-elsker!
Vi kommer definitivt tilbake - takk for en perfekt kveld 😘

Dato for besøk: august 2022
Takk, kristina459
Anmeldt 26. juli 2022

Vi spiste dagens som var steinbit med forskellige typer kål, biffburger med fries og piggvar med asparges, reddik, seleri, vårløk og rømmebakte nypoteter. Steinbiten var veldig raus og god og det samme gjaldt biffburgeren, som var mer enn raus med aioli og fries, men toppen var piggvaren som bare rett og slett var fantastisk og kanskje noe av det beste jeg har fått av fersk fisk på restaurant. Et stort stykke som var perfekt tilberedt, saftig, spenstig og nydelig på smak i en god saus med friske. sauterte grønnsaker som asparges, vårløk, stekt blomkål, reddik og selleri. Til dette ble det servert små, saftige nypoteter i rømme. Alt i alt en rett som ikke står tilbake for noe som helst! Vi tror det er litt å hente på vinanbefalingene, men det henger kanskje på en servitør som fremsto som litt uerfaren. Uansett en restaurantopplevelse som er så god at man rett og slett bare må bli imponert. Definitivt den beste restaurantopplevelsen i Fredrikstad kommune så langt i vår 23 årige hyttetilværelse der!

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Iver Erling Å
Anmeldt 21. mai 2022 via mobile enheter

Imponerende at de klarer å fylle lokalene så langt ut i havgapet. Fantastisk god og spennende sjømat. Umami laks med tang mm var god, men litt for sært for tenåringen. Fish and chips er en hit hos ungene. Barne menyen er ikke nok mat til 11. åringen og vi må bestille ekstra mat. Hendigvis fikser kjøkkenet det kjapt. For det mest negative her er at det tar lang tid å få mat. Så lite barnevenlig på det feltet. Nydelig piggvar som anbefales.

Andre gang vi er her og begge ganger har vi hatt hele gjeste havna for oss selv. Anbefales å komme hit med båt.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, Excursion50352617477

Reisende som så på St Peter's Restaurant, så også på

Har du vært i St Peter's Restaurant? Del dine erfaringer!