Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Norges beste badestrand

Det var faktisk riksavisa VG som kåret Foten til landets beste badeplass i 2006. Og det er ikke... les mer

Anmeldt 24. juli 2019
Halvor58
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Bade i paradis

På en dag med godt vær er det vanskelig å se for seg noen finere steder å bruke dagen. Bra med... les mer

Anmeldt 21. juli 2019
HCMy
,
Lillestrøm, Norge
via mobile enheter
Les alle 16 anmeldelsene
  
Anmeldelser (16)
Filtrer anmeldelser
16 resultater
Vurdering fra reisende
9
6
0
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
9
6
0
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 16 anmeldelser
Anmeldt 24. juli 2019 via mobile enheter

Det var faktisk riksavisa VG som kåret Foten til landets beste badeplass i 2006. Og det er ikke uten grunn. Stedet har en fin strand for barn i tillegg store områder med fine svaberg. Selv på de mest populære dagene føler man at det er god plass. Området har også griller, benker og en svært populær badebrygge med stiger som gjør det enkelt å bade. Et nybygd kafebygg fra 2018 har også moderne toaletter. Beliggenheten er solvendt og vannet vanligvis klart og fint. Anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, Halvor58
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2019 via mobile enheter

På en dag med godt vær er det vanskelig å se for seg noen finere steder å bruke dagen. Bra med plass, fine leker og sandvolleyballbane. Supert badeanlegg, både for svømmekyndige og barn som ikke svømmer. Flere flytebrygger, steder å stupe fra samt rampe for rullestol. Servicebygget med restaurant har det du trenger. Bra med parkeringsplasser, men du kommer deg greit hit med sykkel fra byen.

Dato for opplevelse: august 2018
1  Takk, HCMy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2019 via mobile enheter

Dro til Foten i dag for å spise middag på en fantastisk flott cafe. Jeg spiste nydelig makrell mens de andre tok burger og vi alle ble så fornøyd. Softis til dessert smakte godt Nydelig utsikt over vannet fra veranda’n på cafe’n. Ren og fin strand og hyggelig betjening på cafe’n. Anbefales

Dato for opplevelse: juli 2019
2  Takk, Lisunn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. mai 2019

Foten er en flott badeplass for store og små,også fine lekemuligheter for de minste.Området rundt er også egnet for og gå turer.Stor ny fin kafeteria m div mat.

Dato for opplevelse: august 2018
2  Takk, torilla205
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. januar 2019

Foten har den beste badestranda i Fredrikstad kommune i hvert fall. Her er både sandstrand for de minste og stupetårn for de større barna. Stupetårnet er under renovering og mangler vinteren 2019. Ganske nytt er den nye sommerrestauranten med toaletter. Kort vei fra parkeringsplass og god gangsti gjennom området. Fra naturens side er Foten en perle! Som turområde for rekreasjon i sjøkanten kan Foten anbefales hele året.!

Dato for opplevelse: januar 2019
1  Takk, Perthorvald
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser