“Fint”

Fellini Restaurante Pizzaria
Vurdert som nr. 2 av 7 Restauranter i Heimdal
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Godt innarbeidet restaurant på Heimdal. Godt besøkt og maten er slik man tenker og tror om denne type steder. Hverken mer eller mindre.

2  Takk, JoHo68

Anmeldt 1. desember 2019 via mobile enheter

Tenkte og ta oss en rask matbit også tenkte vi at Fellini var et godt valg. Når vi ankom resturanten ble vi møt av hyggelig betjening, de var rask med og ta bestillingen og maten kom etter kort tid. Restutanten er liten og koselig, men maten levde dessverre ikke opp til forventingene, i tillegg til at ølglasset var dekt i rød leppestift, vi sa ifra til betjeningen og de unnskylte seg.

Resturanten i en helhet var trivelig med god service og hyggelig betjening og maten er helt ok. Vi spiste middag for 3 personer innkludert drikke og betalte rundt 600kr.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, michaelaass
Anmeldt 7. november 2019 via mobile enheter

Har vært på Fellini flere ganger opp igjennom årene, også etter nyåpning. Vi og våre venner trives her, og restauranten leverer som man kan forvente på et tettsted som Heimdal. Grei meny med god mat. Har spist her med familie, og alle var godt fornøyd med mat og service. Det er helt allright å stikke innom på kveldstid for å ta en pils i godt lag. Vi kommer tilbake vi . . .

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, deRochlenge
Anmeldt 28. mars 2019 via mobile enheter

Fellini er ikke lenger det det var. Nyoppusset, ja. Men elendig service, overpriset mat og en dårlig totalopplevelse.
«Vi er den beste italienske restauranten på sørsiden av byen, derfor er meny byttet og prisene så høye» - var det første vi fikk høre.
Ble plassert ved et skittent bord. Måtte be om å få vasket det. Smulene ble dyttet på gulvet. Overhørte servitøren krangle med en gjest bak oss som hadde fått feil stekt biff. Tok flere runder til før hun fikk ny. Servitøren innrømte ingen feil, skyldte på gjesten («dette er medium, du skulle bestilt noe annet. Denne er ikke rå...»)
Ubehagelig å sitte å høre på.

Vi var 3 personer som bestilte 3 ulike ting. Maten var varierende i kvalitet. Ingenting verd pengene.

Dato for besøk: mars 2019
1  Takk, 479jannickem
Anmeldt 19. mars 2019 via mobile enheter

Fellini Pizzeria har gjennomgått en oppussing og fornyelse av menyen. Etter hva vi erfarer er det også skiftet både eiere og ansatte, uten at vi er 100%sikre. Og det kunne man merke både på mat og service. Vi var en familie på seks som bestilte 4 forskjellige retter. Alle var like smakløse og servicen elendig. Så dette stedet anbefales ikke!

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, TrudeN1

Reisende som så på Fellini Restaurante Pizzaria, så også på

Har du vært i Fellini Restaurante Pizzaria? Del dine erfaringer!