Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffet”

Fellini Restaurante Pizzaria
Vurdert som nr. 1 av 4 Restauranter i Heimdal
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. september 2020 via mobile enheter


Grunnet god mat og koselig betjening ,ville vi også tirsdag ta med vår sønn og svigerdatter for å spise hos dere.
Dette måltidet var ren og skjær en stor skuffelse.
En blid servitør tok oss i mot på engelsk .
Vi satt ute og begynte med å bestille ved bordet, ja, ved bordet.
Bestillte drikke, bla en cola zero.. nei det hadde dere ikke, men kom med det alikevel og sa at i mitt land er ikke begge flaskene sorte..
Spurte hva slags chips dere hadde? Norske, var svaret
Favoritten er plankestek hos to..
Peppersaus måtte vi spørre etter, den ene bestillingen skulle ikke ha.
Var en stor skuffelse
Har alltid blitt servert med potetstappe rundt hele planken, hvor det nå istedet ble servert med rein potet som var litt grillet oppå..
Chipsen som var bestilt manglet og måtte bestilles på nytt..
Biffsnadder var det nesten ingen saus på
Pasta’n kom og fikk beskjed om at det var tomt for brød ( fikk et), men holdt på å steke.. fikk aldri noe mere.

To desserter.. den ene creme brulet.. hvor det ble spurt om den serves varm- jaja, men den kom ut iskald
Italiensk is og friske bær ble også bestilt- med krem
Når desserten kom var det ikke ei eneste bær og kremen så ut som litt gjennomsiktig skum, smakte vann
Min kone spurte om.. skal det ikke være bær oppi her.. Nei, det har vi ikke... hvor servitøren gikk..
Dette er den dårligste opplevelsen når det gjelder mat og service jeg kan huske..
Betalte nesten 1400,- og da forventer jeg noe helt annet.

Dato for besøk: september 2020
Takk, 236karir
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (32)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 32 anmeldelser

Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Godt innarbeidet restaurant på Heimdal. Godt besøkt og maten er slik man tenker og tror om denne type steder. Hverken mer eller mindre.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, JoHo68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. desember 2019 via mobile enheter

Tenkte og ta oss en rask matbit også tenkte vi at Fellini var et godt valg. Når vi ankom resturanten ble vi møt av hyggelig betjening, de var rask med og ta bestillingen og maten kom etter kort tid. Restutanten er liten og koselig, men maten levde dessverre ikke opp til forventingene, i tillegg til at ølglasset var dekt i rød leppestift, vi sa ifra til betjeningen og de unnskylte seg.

Resturanten i en helhet var trivelig med god service og hyggelig betjening og maten er helt ok. Vi spiste middag for 3 personer innkludert drikke og betalte rundt 600kr.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, michaelaass
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. november 2019 via mobile enheter

Har vært på Fellini flere ganger opp igjennom årene, også etter nyåpning. Vi og våre venner trives her, og restauranten leverer som man kan forvente på et tettsted som Heimdal. Grei meny med god mat. Har spist her med familie, og alle var godt fornøyd med mat og service. Det er helt allright å stikke innom på kveldstid for å ta en pils i godt lag. Vi kommer tilbake vi . . .

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, deRochlenge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. mars 2019 via mobile enheter

Fellini er ikke lenger det det var. Nyoppusset, ja. Men elendig service, overpriset mat og en dårlig totalopplevelse.
«Vi er den beste italienske restauranten på sørsiden av byen, derfor er meny byttet og prisene så høye» - var det første vi fikk høre.
Ble plassert ved et skittent bord. Måtte be om å få vasket det. Smulene ble dyttet på gulvet. Overhørte servitøren krangle med en gjest bak oss som hadde fått feil stekt biff. Tok flere runder til før hun fikk ny. Servitøren innrømte ingen feil, skyldte på gjesten («dette er medium, du skulle bestilt noe annet. Denne er ikke rå...»)
Ubehagelig å sitte å høre på.

Vi var 3 personer som bestilte 3 ulike ting. Maten var varierende i kvalitet. Ingenting verd pengene.

Dato for besøk: mars 2019
1  Takk, 479jannickem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Fellini Restaurante Pizzaria, så også på

 

Har du vært i Fellini Restaurante Pizzaria? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din