“Nydelig Italiensk på Lysaker”

Pier 31 Italian Food & Wine
Vurdert som nr. 3 av 9 Restauranter i Lysaker
Beskrivelse: Pier 31 er en restaurant med klassiske retter fra det italienske kjøkken. Menyen er tilrettelagt for lunsj, middag og arrangementer. Restauranten passer perfekt for en uformell forretningslunsj, en samling med kollegaer eller en plass for lukkede arrangementer. Restauranten tar 68 gjester innendørs og vil i 2017 også åpne for uteservering. Restauranten passer både for firma- og familie eventer.
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Vi spiste lunsj en søndag. Nydelig mat! Både pastaen og omeletten smakte fortreffelig. Hyggelig betjening. Hit kommer vi gjerne tilbake 😄

Dato for besøk: januar 2019
Takk, chaaks

Anmeldt 28. oktober 2018

To småspiste damer ble gode 0g Mette av forrett (fiskesuppe) og dessert (ostefat). Fyldig fiskesuppe med masser av laks, blåskjell og grønnsaker og et bugner ostefat med meget gode oster, Vi koste oss. Hyggelig betjening. Vi kommer igjen.

Takk, Vigdis S
Anmeldt 7. oktober 2018 via mobile enheter

Var ute med kollegaer, varierte retter og god atmosfære. Kan anbefales. For de som jobber i nærheten av Lysaker er dette et godt alternativ. Godt å være så nær sjøen!

Takk, RuthN533
Anmeldt 15. september 2018 via mobile enheter

Fantastisk mat og hyggelig betjening. Blåskjell, pasta, entrecôte og dessert, alt smakte meget bra😋. Anbefales

Takk, Ole Andreas R
Anmeldt 6. september 2018 via mobile enheter

Vi bestillte hver vår pizza som vi delte . Den ene med skinke og ruccula og en med kjøttboller og sterk pølse . Begge var veldig gode . Litt dyrt her , men det var verdt pengene . Hyggelige , engels talende betjening . Vi kommer gjerne igjen og prøver litt mer av menyen

Takk, hilde_se2000

Reisende som så på Pier 31 Italian Food & Wine, så også på

Har du vært i Pier 31 Italian Food & Wine? Del dine erfaringer!