“God mat på hyggelig sted”

Pier 31 Italian Food & Wine
Vurdert som nr. 3 av 9 Restauranter i Lysaker
Beskrivelse: Pier 31 er en restaurant med klassiske retter fra det italienske kjøkken. Menyen er tilrettelagt for lunsj, middag og arrangementer. Restauranten passer perfekt for en uformell forretningslunsj, en samling med kollegaer eller en plass for lukkede arrangementer. Restauranten tar 68 gjester innendørs og vil i 2017 også åpne for uteservering. Restauranten passer både for firma- og familie eventer.
Anmeldt 13. juli 2020

God italiensk mat på et sted med fin utsikt ut mot havet. Steinovnspizzaen var veldig god, og holder nok et nivå høyere enn pastaen. Sjømaten var veldig god, selv om det var litt rart med selve blåskjell- og muslingskjellet oppå pizzaen.

Servicen var helt fin, selv om det var litt gammeldags av servitøren å anta at mannen skulle betale alt uten å spørre først

1  Takk, adrianb36

Anmeldt 14. juni 2020 via mobile enheter

En av Oslos bedre restauranter. Nydelig og autentisk italiensk mat i flotte omgivelser. Uteservering ved vannet har gode solforhold, men det er veldig koselig inne også. Bedre italiensk får du knapt noe sted..

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Tobias A
Anmeldt 3. juni 2020

Naive som vi var så troppet vi opp straks etter åpningstid kl 11. Vi hadde hverken bestilt bord eller bestilt maten på forhånd. Så da var det veldig vanskelig for den runde mørkhårede damen å finne plass til oss i det ellers nesten tomme ute-serveringen. De fleste bordene sto forøvring tomme også da vi forlot stedet halvannen time senere).
Mer enn 10 gjester (vi var 11) krevde forhåndsbestillinger. Vi foreslo da at vi kunne dele oss i to grupper, hvilket var akseptabelt for damen. Men vi kunne absolutt ikke få bort ved siden av hverandre... Helt ok tenkte vi, bare vi får mat tenkte vi, naive som vi var.
Det ene bordet fikk sine salater ganske kjapt, men vi på det andre bordet som skulle skjeie ut med burger og focaccia måtte vente lenge og vel.
Etter 45 minutter var vi tydeligvis veldig dumme og etterlyste maten (på en høflig måte), hvorpå damen glefset tilbake at hun hadde gitt beskjed til damen der borte om at burgere ville ta litt tid....... synd at vedkommende dame satt flere bord bortenfor oss.
Etter ytterligere noen minutter kom maten, som trolig hadde stått klar til servering en tid.... Ikke all mat forresten, en burger manglet, men den skulle komme om 2-3 minutter..... Etter 15 minutter, da resten av gjengen var ferdige med sin mat, valgte vi å kansellere den siste burgeren.....som da sto på benken og ventet på å bli bært ut til den sultne kunden.
Ved spørsmål til våre kollegaer om maten smakte, var svaret "Nei egentlig ikke, men jeg er sulten, så da går alt ned".
Vi var på samme sted noen dager tidligere (da var vi bare tre), men fikk like "varm" mottagelse av samme dame, og maten var også da bare knapt ok fordi vi var sultne).
For ordens skyld, alle de andre servitørene var både serviceinnstilte og hyggelige.
Godt dere ikke har konkurrenter i umiddelbar nærhet!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, OsloRoar
Anmeldt 31. mai 2020

Dette er et ypperlig sted å spise utendørs på en fin dag for det er vakre omgivelser. Vi spiste pasta, lasagne og hamburger, og maten var både velsmakende og kom i generøse porsjoner. Men servicen bør forbedres, - vi hadde ikke bestilt bord på forhånd, og det tok ca 10 minutter før det ble klart om vi kunne få et bord og servicen var generelt treg og mutt. I tillegg så var det kun et gjestetoalett for ganske mange gjester så det var mye venting.

Dato for besøk: mai 2020
Takk, Ingeborg56
Anmeldt 14. desember 2019

Var der midt i uken, midt i travel julebordssesong. Selv om vi bare var to fikk vi tildelt vindusbord av hyggelig betjening.

Kelneren snakket bare engelsk, men var hyggelig og profesjonell. Spurte flere ganger om maten smakte, om vi ville ha mer vin osv, uten å være påtrengende.

Maten holdt gjennomgående god kvalitet, og posjonene var rikelige. Eneste minus var at entrecoten av oss spiste var litt for krydret med hvitløk som overdøvde den gode kjøttsmaken.

Selv om Pier 31 er et typisk "etter-jobben" sted egner det seg også god for en date.

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, Hansemann73

Reisende som så på Pier 31 Italian Food & Wine, så også på

Har du vært i Pier 31 Italian Food & Wine? Del dine erfaringer!