“Fantastisk Italiensk stemning ved herlig sjøutsikt”

Pier 31 Italian Food & Wine
Vurdert som nr. 3 av 9 Restauranter i Lysaker
Beskrivelse: Pier 31 er en restaurant med klassiske retter fra det italienske kjøkken. Menyen er tilrettelagt for lunsj, middag og arrangementer. Restauranten passer perfekt for en uformell forretningslunsj, en samling med kollegaer eller en plass for lukkede arrangementer. Restauranten tar 68 gjester innendørs og vil i 2017 også åpne for uteservering. Restauranten passer både for firma- og familie eventer.
Anmeldt 7. august 2020

Ikke gå glipp av dette lille stykke Italia på Lysaker Brygge. Bedre blir det ikke!
Her bys det på sjarmerende service av ekte italienere som leverer nydelig mat og drikke - kvalitet i alle ledd.

Veldig hyggelig stemning både ute og inne. På Pier 31 sitter man særdeles godt og nyter en deilig sommeraften. Stilfull Lounge-atmosfære ute på bryggen med lave glassvegger som skjermer for havbrisen. En litt kjøligere kveld kan absolutt tilbringes inne i restauranten som byr på lekker dekor og innredning.

Tunfisk carpaccio var delikat anrettet og smakte nydelig.
Begge risottorettene var helt perfekte, selvsagt al dente og smakfulle. Gode porsjoner og fin balanse i anretningen.
Deilige viner - som blir servert perfekt temperert.

Vi har bestilt bord til i morgen og fortsetter vår italienske week-end.
Gleder oss til å prøve pizza. Grazie Mille til Roberto for super service i kveld!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, EllieGourmet

Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Vi ble svært overrasket Iversen fantastiske plasseringen ytterst på Lysaker Brygge. Vi ble like overrasket over nydelige Italienske retter. Ikke overfylt, og veldig behagelig. Dette anbefaler jeg virkelig!

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Offisersbladet
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Bra carbonara og blåskjell, men kald tortellini med smakløs tomatsaus. Håper det var en "off" dag bare. Rundet av med smakfull tiramisu.

1  Takk, Mikael S
Anmeldt 13. juli 2020

God italiensk mat på et sted med fin utsikt ut mot havet. Steinovnspizzaen var veldig god, og holder nok et nivå høyere enn pastaen. Sjømaten var veldig god, selv om det var litt rart med selve blåskjell- og muslingskjellet oppå pizzaen.

Servicen var helt fin, selv om det var litt gammeldags av servitøren å anta at mannen skulle betale alt uten å spørre først

1  Takk, adrianb36
Anmeldt 14. juni 2020 via mobile enheter

En av Oslos bedre restauranter. Nydelig og autentisk italiensk mat i flotte omgivelser. Uteservering ved vannet har gode solforhold, men det er veldig koselig inne også. Bedre italiensk får du knapt noe sted..

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Tobias A

Reisende som så på Pier 31 Italian Food & Wine, så også på

Har du vært i Pier 31 Italian Food & Wine? Del dine erfaringer!