Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
PricelineUSD 94
Hotels.comUSD 94
Se alle 19 tilbud
Anmeldt 30. juli 2022

På første rommet vi fikk var der en grusom støy av teknisk anlegg. Klaget, og fikk nytt rom med en temperatur på over 30 grader. Klaget igjen, og fikk utlevert en bordvifte som eneste alternativ. Om morgenen hadde vi fortsatt over 28 grader. Dette var rett og slett en dårlig hotellopplevelse!

Takk, TonePet
Carlos Leon, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Park Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. august 2022

Hej,

Tusen tack för att ni tar er tiden att ge oss era kommentarer över eran vistelse.
Vi beklagar så otroligt mycket över att ni fick uppleva detta.

Det är egentligen inte vår standard, vi har haft en del utfördringar med vår klima anlägg denna sommar då de har var väldigt varmt ett par specifika dagar.
Återigen beklagar vi för det och hoppas att ni vill komma och bo hos oss i framtiden.

Carlos

Anmeldt 27. juli 2022

Rom og beliggenheten var ypperlig for vår del. Flott med gratis parkering. Eneste som trekker ned var personalets service på innsjekking. Virket som han hadde lite kontroll på hva han gjorde og lite serviceinnstilt.

Takk, bhustv407855
Carlos Leon, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Park Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2022

Hej,

Beklagar så otroligt mycket att du inte var nøjd med vår service, hoppas detta inte gör att du inte vill besöka oss igen.
Vi Kommer att följa upp servicen i reception.

Tusen tack för att du bodde hos oss.

Anmeldt 27. juli 2022

Hotell utenfor sentrum av Oslo, men det er enkelt å reise til byen med buss. Strand og turområde er i hotell området, Dessuten er hotellet enkelt å finne. Hotellet har hyggelige mennesker i arbeidet som hjelper til så godt dem kan.

Takk, tt727x57kc

Hej,

Tusen tack för att du tar dig tiden att dela med dig av oss så fina kommentarer.
Vi är glada över att se att du har haft en fin vistelse hos oss.

Välkomen tillbaka.

Anmeldt 23. juli 2022

Hyggelig personale og fine rom. Bestilte twin-rom, fikk det ikke. Ba om hver vår dyne i det minste, det ble ikke ordnet tilfredsstillende. Utrolig varmt både på rommet og ute, sjeldent vann tilgjengelig i lobbyen. Informasjon om at minibaren var fjernet grunnet korona, samtidig var den ene spritdispenseren som var på hotellet tom under hele oppholdet vårt?

Takk, 239elisabeth

Tusen tack för att ni tar er tid att dela med er av era upplevelser och tack för en fin feedback.
Vi skall se till att följa upp dina kommentarer.
Välkommen tillbaka!!

Anmeldt 23. juli 2022

Veldig fine rom og flott bad. Ble positivt overrasket da jeg har tidligere lest anmeldelser om at rom og hotell er noe slitt. Eneste som jeg savnet var håndsåpe, måte bruke dusjsåpen til håndvask. Nydelige omgivelser som gir rom for mange hyggelige spaserturer, kort vei til kollektiv tilbud.

Takk, Curious13984385528

Hej,

Tusen tack för att ni tar er tid att dela med er av era upplevelser.
Välkommen tillbaka!!