Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Koselig sted, men dårlig mat. ”
Anmeldelse av Hagestua

Hagestua
Vurdert som nr. 8 av 11 Restauranter i Son
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Koselig sted og fin beliggenhet. Men det beviset at med en bra beliggenhet, trenger man ikke by på en kulinarisk matopplevelse. Kyllingsalat med kylling som var så tørr at det knaste i tennene, ananas fra boks og dvask salat. Ikke akkurat verdt 169kr.
Baguetten og foccaciaen var også helt enkelt. Tilsvarende et ostesmørbrød man steker hjemme selv.
Koselig jente i kassa, kombinert med beliggenheten, gjør at stedets forhold ligger til rette. Kanskje Hellstrøm burde tatt en tur på besøk?

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ida_helen88
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (23)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 23 anmeldelser

Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Stedet er koselig, laidback og har knallgode rekesmørbrød! Koselig uteservering, greie priser og fine omgivelser midt i Son. Har vært her mange ganger og har alltid vært fornøyd. Det er ikke en restaurant på linje med de øvrige i Son, mer cafe-aktig - men likevel superkoselig. De ryddet bord raskt og maten kom relativt raskt til tross for at det var mye mennesker.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, April-Elin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020

Uformelt sted med stor uteservering og noen få bord inne. Maten er god. Dette er et populært sted, spesielt for syklister, og da er det veldig lite med et toalett som skal være for alle gjester, inkludert de som trenger bleieskift. Jeg foretrekker nok andre steder i Son.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. mai 2020 via mobile enheter

Dårlig service. Tre i kassa. To av de byttet tørkerull og pusset vinduer mens nr 3 betjente en kunde som krangla på regninga. Jeg sto og ventet. Utrolig usympatisk.. bestilte en Aperol som kom uten Aperol til dyr pris. Billig for restauranten men useriøst og lureri overfor kunden. Styr unna!

Dato for besøk: mai 2020
Takk, 422lindiss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. mai 2020 via mobile enheter

Veldig enkel mat, men hyggelig å sitte ute.
De klarte ikke holde orden på bestillingene, så folk ble stående å vente lenge på drikken. Flere som kom etter, fikk kaffen mye tidligere enn oss. Pluss at de lagde flere kopper kaffe, som ingen skulle ha. Ble en del som ventet, og da fikk vi kjeft av kafeen, da det ble for mange inne i kafeen. Men de fortsatte å ta opp nye bestillinger.

Dato for besøk: mai 2020
Takk, Vivian F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hagestua, så også på

 

Har du vært i Hagestua? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din