“Totalopplevelsen gjenspeiles i gjennomført dårlig mottagelse og service.”
Anmeldelse av Hagestua

Hagestua
Vurdert som nr. 4 av 13 Restauranter i Son
Anmeldt 21. september 2020

I år har vi trålet kysten fra nord til sør, men makan til servicenivået på Havestuen i Son, har vi heldigvis aldri opplevd før! Stedet får terningkast en på tross av god kaffe, smørbrød og kaker.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, Elisabeth v

Anmeldt 13. september 2020 via mobile enheter

En lørdag i september var vi fire venninner som dro innom Son, og der falt valget om spisested for lunsj på Hagestua.

Kafeen har forskjellige småretter og også et utvalg av kaker. Jeg bestilte et ostesmørbrød og et Sarah Bernard kakestykke. Ostesmørbrødet var en skuffelse. Smakløst, og den dvaske salaten til hjalp ikke på. Kaka derimot, den var veldig god.

Stedet ligger fint plassert, rett ved et flott galleri, og med stor uteservering ned mot sjøen. Å være på Hagestua på konsert en fin sommerdag er nok en opplevelse. Hvis man kun er ute etter en god lunsj ville jeg nok valgt et annet sted.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, LineH79
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Koselig sted og fin beliggenhet. Men det beviset at med en bra beliggenhet, trenger man ikke by på en kulinarisk matopplevelse. Kyllingsalat med kylling som var så tørr at det knaste i tennene, ananas fra boks og dvask salat. Ikke akkurat verdt 169kr.
Baguetten og foccaciaen var også helt enkelt. Tilsvarende et ostesmørbrød man steker hjemme selv.
Koselig jente i kassa, kombinert med beliggenheten, gjør at stedets forhold ligger til rette. Kanskje Hellstrøm burde tatt en tur på besøk?😉

Takk, ida_helen88
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Stedet er koselig, laidback og har knallgode rekesmørbrød! Koselig uteservering, greie priser og fine omgivelser midt i Son. Har vært her mange ganger og har alltid vært fornøyd. Det er ikke en restaurant på linje med de øvrige i Son, mer cafe-aktig - men likevel superkoselig. De ryddet bord raskt og maten kom relativt raskt til tross for at det var mye mennesker.

Takk, April-Elin
Anmeldt 8. juli 2020

Uformelt sted med stor uteservering og noen få bord inne. Maten er god. Dette er et populært sted, spesielt for syklister, og da er det veldig lite med et toalett som skal være for alle gjester, inkludert de som trenger bleieskift. Jeg foretrekker nok andre steder i Son.

1  Takk, Ingeborg56

Reisende som så på Hagestua, så også på

Har du vært i Hagestua? Del dine erfaringer!