“Alltid koselig på Hagestua”
Anmeldelse av Hagestua

Hagestua
Vurdert som nr. 4 av 13 Restauranter i Son
Anmeldt 5. juli 2022 via mobile enheter

Alltid hyggelig i Hagen på Hagestua. God atmosfære. Lite plass inne, så passer best i godt vær. God kaffe, salater & smørbrød. Og ofte konserter på sommeren.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, marianneaa78

Anmeldt 13. mai 2022

Kjempefint sted å sitte ute i sommerhalvåret. Gode lunsjretter. "Verdens største" rekesmørbrød. God kaffe. Hyggelig betjening.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, 598mettej
Anmeldt 13. juni 2021 via mobile enheter

Kjempekoselig cafe midt i Son sentrum. Her sitter man ikke på utstilling slik som man gjør på de andre restaurantene i Son. Det er selvbetjening (savner QR kode), og litt rustikt. Forøvrig helt fine priser og utrolig godt rekesmørbrød.

Dato for besøk: mai 2021
1  Takk, April-Elin
Anmeldt 21. september 2020

I år har vi trålet kysten fra nord til sør, men makan til servicenivået på Havestuen i Son, har vi heldigvis aldri opplevd før! Stedet får terningkast en på tross av god kaffe, smørbrød og kaker.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, Elisabeth v
Anmeldt 13. september 2020 via mobile enheter

En lørdag i september var vi fire venninner som dro innom Son, og der falt valget om spisested for lunsj på Hagestua.

Kafeen har forskjellige småretter og også et utvalg av kaker. Jeg bestilte et ostesmørbrød og et Sarah Bernard kakestykke. Ostesmørbrødet var en skuffelse. Smakløst, og den dvaske salaten til hjalp ikke på. Kaka derimot, den var veldig god.

Stedet ligger fint plassert, rett ved et flott galleri, og med stor uteservering ned mot sjøen. Å være på Hagestua på konsert en fin sommerdag er nok en opplevelse. Hvis man kun er ute etter en god lunsj ville jeg nok valgt et annet sted.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, LineH79

Reisende som så på Hagestua, så også på

Har du vært i Hagestua? Del dine erfaringer!