Dusj, toaletter, vaskemaskin, mange gode (men dyre) restauranter. Litt dårlig beskyttelse mot vind... les mer
Alle plasser må forhåndsbestilles igjennom Dockspot. Det syns jeg trekker ned.
Et stort pluss var de som kom rundt og solgte ferske, hjemmebakte boller på morgenen (tusen takk!).
En helg i fjor høst var så og si alle plassene reservert Bavaria-treff uten at dette stod på hjemmesiden. Noen av plassene ble t.o.m stående tomme. Det er for dårlig!
Gjestehavnen er kjempehyggelig, og havnevertene er imøtekommende og serviceinnstilt, men noe som trekker ned, er vanntrykket i dusjene. Helt umulig å så mye som å tenke på å vaske håret. Med tanke på at store mengder vann går med til spyling/vasking av båter, blir det litt rart med trykket i dusjene.
Flott med egne havne guider, flotte ungdommer som viste vei og bistod med tillegging. Bra med nærhet til butikker og spisesteder.
Fantastisk gjestehavn med knallbra service. Ferske rundstykker på morgenen å veldig hyggelig folk som jobber i havna. Blir Alltid tatt godt i mot. Restauranter å butikk rett ved brygga. Vi stortrives i Son gjestehavn
Bra havn men litt vanskelig å finne plass, da det er mye privat, med noen gjesteplasser innimellom. Man må se etter grønne små skilt. Dette kunne ha hvert gjort lettere å se når man kommer med båt. Her trengs det forbedringer. 😀😀😀👍👍👍👍
Vi kom med båt for å besøke venner i Son, og fikk gleden av å dokke på selveste flotte topp service Son Gjestehavn. Uvanlig flott etter norsk standard, og følte oss velkommen, og tatt godt vare på. Son og havnen kalles "Østlandets Sørlandsby", en Sommeridyll, og byr på 5 åpne greie indre- og ytre flytebrygger. Kr.60,- for dagsleie. Tilbyr vann, strøm, dusj, toalett, vaskemaskin, båtrampe, WiFi og septikkstasjon. Kiosker, butikker og restauranter rett ved. Proft opplegg, og hyggelig brygge for "Bryggesleng". Anbefales! d:o)