Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sjømatkasse”
Anmeldelse av Son Brygge & Fiskebutikk

Son Brygge & Fiskebutikk
Vurdert som nr. 3 av 11 Restauranter i Son
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Kjøpte med sjømatkasse da skulle besøke venner med båt. (Var pakket i isoporkasse med kjøleelement.)

Inneholdt:
Ferske reker, kongekrabbe, sjøkreps, krabbeklør, blåskjell og kraft i eget beger, og majones/aïoli/lite beger med skagenrøre.

Pris: kr 375,- pr pers

Forsøkte å få "byttet" ut blåskjellene med f.eks litt flere reker fordi vi ikke har kokemuligheter ombord i båten, men det var ikke mulig.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Irissandvikh2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (22)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 22 anmeldelser

Anmeldt 7. august 2019 via mobile enheter

Strålende sjømatkasse. Hadde denne på 17 mai med gode venner. Strålende. Her er aioli, blådskjellkraft og alt man trenger til et herlig lag. Kjøp bare loff, så er man klare.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, Per Christian E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juni 2019

Nydelig, delikat og mer enn nok mat, ble en god lunsj dagen etter, i tillegg hyggelig betjening og god service. Helt perfekt:) vi kommer garantert tilbake:)

Dato for besøk: mai 2019
Takk, LinM293
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. april 2019 via mobile enheter

Wow, fiskematen her er bare helt fantastisk.
Prøv en «Fiskekasse» for X antall personer.
Rikelig med mat.
Full score

Dato for besøk: april 2019
Takk, Orange1050
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. april 2019 via mobile enheter

Uteservering sommertid og fiskebutikk hele året. Fersk fisk fra lokale fiskere og mer langreist som Hvalerreker og skrei.

Dato for besøk: juli 2018
2  Takk, NilsT68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Son Brygge & Fiskebutikk, så også på

 
Son, Vestby kommune
Son, Vestby kommune
 

Har du vært i Son Brygge & Fiskebutikk? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din