“God mat”
Anmeldelse av Solsiden Son - STENGT

Solsiden Son
Prisklasse: USD 14 - USD 29
Anmeldt 20. januar 2019 via mobile enheter

Stedet serverte god mat, men spennende, for det meste god service.

Kvinnen som tok i mot bestillingen vår kom med feil drikke til meg, og jeg så pent at jeg hadde bestilt en brus, ikke vann. Da så hun på mannen min og spurte han om dette stemte, noe jeg syntes var ganske interessant. Hun satt et digert skilt foran oss og så det var dagens treretters før hun gikk for å gi oss tid til å se på menyen.

Heldigvis ble maten servert av en kjempe hyggelig jente som løftet min mening om stedet betraktelig, maten var også kjempe god.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, bethify

Anmeldt 16. desember 2018

Vi var fire til bords. Bestilte både a la carte og julemat. Rask og høflig service. Et hyggelig sted der en ikke konkurrerte med bakgrunnsmusikk, men der det var mulig å samtale fire mennesker ute å slite - det er faktisk noe å ta med seg. God mat og greie porsjoner. Restauranten har nok litt å gå på med tanke på den helt store matopplevelsen... Creme Bruleen var deilig. Særlig med perfekt dobbel latte og en De Luze. Pinnekjøtt og torsk smakte helt greit. Anbefales.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Jarl Andrew S
Anmeldt 24. august 2018 via mobile enheter

Vi var 4 stk som skulle spise i Son. Vi ble møtt av ei hyggelig ung servitrise og fikk vist et bord. Fikk omsider utdelt meny, etter lang ventetid på å få bestilt mat da de var tomme for det meste på menyen. Litt lang ventetid på maten da det heller ikke var fullt. Ingen tilbakemelding om ventetiden. Den unge servitrisen vi hadde på bordet vårt virket veldig usikker og fulgte ikke godt nok opp. Maten var god, og desserten utsøkt. Eneste minuset var servicen og hygienen der. Det kan de bli bedre på. Blir lenge til neste gang vi kommer.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, maritahvr
Anmeldt 22. august 2018

En uformell og trivelig restaurant på bryggekanten i Idylliske Son. God mat og drikke, og trivelig service, selv om rekene ikke var helt ferske den dagen vi var der. Herlig å sitte på terassen i kveldssolen å se utover båthavnen med noe kaldt i glasset

Dato for besøk: august 2018
Takk, Runar N
Anmeldt 2. august 2018

Spontan tur på vår 20 års bryllupsdag.fikk raskt bord v fremmøte uten og bestille på forhånd.
Trivelig og til dels rask betjening dog noe glemske da jeg ikke mottok min drikke nr 2 etter å purret 2 ganger på 2 servitører.
Men foretten, skinke og melon smakte fortreffelig i solsteken og den andre foretten vår med mozzarella smakte også godt.
Så til hovedrett som var 1 pannestekt kvete, smakte meget godt,lite saus. 2 Kyllingbryst var også meget god.
Dette var en opplevelse som gjør at vi nok kommer igjen og igjen, men håper på bedre hukommelse på servitører.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, RoMa00711