Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunsj ”
Anmeldelse av Solsiden Son

Solsiden Son
Vurdert som nr. 7 av 16 Restauranter i Son
Prisklasse: USD 16 - USD 35
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5 uker siden via mobile enheter

Jeg og familien spiste på denne restauranten og jeg ble fornøyd. En stor takk til dere som jobbet der denne dagen.

Dato for besøk: august 2019
Takk, Marion S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (50)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 50 anmeldelser

Anmeldt 8. september 2019 via mobile enheter

Stedet har virkelig fått et løft siden våren. Vi spiste en dagens rett som var ovnsbakt torsk. Råvarene var tydelig meget gode og smaks sammensetning nydelig. Presentasjonen av maten også super. Så absolutt å anbefale måltid på Solsiden.

Dato for besøk: september 2019
Takk, 497petterb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2019

Fem stykker ville gjerne spise på Solsiden en varm dag i juli. Det var et seksmannsbord ledig i skyggen, men da vi spurte om å få sitte der, snudde hovmester ryggen til oss og henviste oss til et firemannsbord og sa « hvis dere ikke er fornøyd med det kan dere gå et annet sted». Noe vi selvfølgelig gjorde! Aldri opplevd lignende!

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, Mayiss123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2019

Alt for liten betjening med liten tid til til den enkelte gjest eller det enkelte bord. Maten var av lav kvalitet, minnet om gatekjøkkenmat. Kun belighenheten var bra.

Dato for besøk: juli 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, skrekkslagen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2019

En uhøflig ung kelner ba oss gå et annet sted hvis vi ikke var fornøyd med det lille bordet han tilbød oss, dette til tross for at det var flere ledige større bord. Han snudde ryggen til oss før vi rakk å spørre mer, så vi gikk til et annet spisested, med god mat og hyggelig betjening.

Dato for besøk: juli 2019
    • Verdi
    • Service
Takk, Oslofrue
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Solsiden Son, så også på

 
Son, Vestby kommune
 

Har du vært i Solsiden Son? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din