“Overpriset og under par mat”
Anmeldelse av Solsiden Son

Solsiden Son
Vurdert som nr. 5 av 10 Restauranter i Son
Prisklasse: USD 14 - USD 30
Anmeldt 22. august 2020

Hyggelig betjening, fikk bord inne og drikke raskt, samt bestilt mixed grill og hamburger. Tok lang tid før maten kom og da hadde vi sittet å sett på at hamburger tallerkenen stod ferdig i 15-20 min mens man ventet på at mixed grill skulle bli ferdig. Så ble begge servert samtidig med den følge at hamburger og chips var kald. Vi sende den ut igjen og kunne da observere at de to kokkene stod å kjente på hamburgeren direkte begge to med bare hender for å bedømme om de syntes den var kald - uhygienisk og lite digg. Fikk varm og godt stekt hamburger tilbake, men matlysten var borte. Mixed grill kom med en råkost salat (ikke noe spesielt digg), noen slappe dipper, biffen var ok resten var salt og alt for mye stekt, for 345kr så forventer du noe mere av en hovedrett. Holder rett å slett ikke mål. Medium interesserte kokker gjør det bedre. Styr unna hvis dette er kvalitets nivået!

1  Takk, 99norge

Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Vi bestilte en slags tapasrett som skulle inneholde et utvalg av ost, skinke og spesialiteter. Dette må jeg si var en stor skuffelse og falt ikke inn i smak for noen av oss. Anbefales ikke. Gå for noe annet når dere er der, koselig plass og hyggelig betjening:)

Takk, ConnieRenate
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Vi delte et sjømatfat og dette var helt nydelig. Fersk og fresh sjømat, morsom med en twist av sashimi i tillegg. Betjeningen er profesjonell, hyggelig og engasjert. Virkelig en god opplevelse totalt sett. Anbefaler på det sterkeste å prøve sjømatfatet. Vil komme tilbake!

Takk, kajapalmers
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Vi var to familier som var ute og spiste, selv om ikke alle rettene var like gode så var det mange gode retter og da spesielt grill middagen. Her får man flere typer kjøtt og sauser. I tilleg var kelneren hyggelig og oppmerksom på det vi ønsket og derfor ble det en veldig hyggelig kveld.

2  Takk, 558christiank
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Beste beliggenheten i Son flott restaurant med ute og inne muligheter, spist Grill Mix som var meget bra, i tillegg til forskjellig kjøtt og pølser kom det masse ulike tilbehør som smakte fantastisk, vår servitør var også morsom og svært hyggelig, kommer garantert tilbake.

1  Takk, Klinkokkos

Reisende som så på Solsiden Son, så også på

Har du vært i Solsiden Son? Del dine erfaringer!