Hyggelig betjening, fikk bord inne og drikke raskt, samt bestilt mixed grill og hamburger. Tok lang tid før maten kom og da hadde vi sittet å sett på at hamburger tallerkenen stod ferdig i 15-20 min mens man ventet på at mixed grill skulle bli ferdig. Så ble begge servert samtidig med den følge at hamburger og chips var kald. Vi sende den ut igjen og kunne da observere at de to kokkene stod å kjente på hamburgeren direkte begge to med bare hender for å bedømme om de syntes den var kald - uhygienisk og lite digg. Fikk varm og godt stekt hamburger tilbake, men matlysten var borte. Mixed grill kom med en råkost salat (ikke noe spesielt digg), noen slappe dipper, biffen var ok resten var salt og alt for mye stekt, for 345kr så forventer du noe mere av en hovedrett. Holder rett å slett ikke mål. Medium interesserte kokker gjør det bedre. Styr unna hvis dette er kvalitets nivået!