En idyllisk restaurant ved vannkanten. God mat og service. Alt smakte ypperlig. Og godt utvalg av vin.
15–19 av 146 anmeldelser
Flott utsikt, god vinliste og fantastisk service. Anbefaler å teste ut kveite. Èn av de bedre jeg har spist
Dette kan dere...!!!!
Kom innom etter å ha hørt mye bra om stedet, i fra venner og bekjente.
Min samboer er vanligvis ikke så glad i tartar, men denne var oppriktig velsmakende. Godt temperert kjøtt, fint tekstur, og god ballanse mellom det syrlige og chrispy jordskokk.
Vi ba om en anbefaling på vin, og angrer ikke. Til denne retten fikk vi servert en juicy, fruktig Pinot Noir ( Husker ikke produsenten) Men her traff servitøren blink.
Til hovedrett så spiste vi fish and Chips og pasta trøffel.
Pasta trøffel må være en av de beste hovedrettene jeg noensinne har fått servert på en restaurant i Norge.
Perfekt kokt al dente, masse smør, og trøffel. ( Hva mer kan man be om.!!!!
Fish and chips med sprø fries. ( Tror dem frityrsteker denne i flere omganger)
Her var chipsene sprø på utsiden, og myke inni.
Fisken var perfekt fritystekt, og passe salt.
God hjemmelaget remulade, med fin ballanse mellom kapers og korrekt pisket konsistens.
Til dette så fikk vi anbefalt en fyldig, mineralsk, og fet vin i fra Burgund.
( De har gode viner her, og bra priser. Vi bor i Oslo, og er vant med helt andre priser )
Til dessert så delte vi en sitronterte med marengs på toppen.
Syrlig, og frisk og akkurat passe søt på samme tid.
De ansatte er oppmerksomme, blide, og vi følte at vi ble godt ivaretatt.
Vi kommer tilbake.
Vi var ute en søndagskveld, for å nyte en av de siste dagene av påskeferien. Solen strålte i sjøen, som vi hadde utmerket utsikt til. Temperaturen var såpass at vi valgte å sitte inne og varme oss med deilig fiskesuppe til forrett. Den var både fyldig og hadde mye fisk. Servitøren var hyggelig og tilstedeværende, og kom med anbefalinger av vin til maten. Til hovedrett gikk en av oss for trøffelpasta, mens den andre gikk for skagensalat. Gode smaker på begge to. Vi gikk for en frisk avslutning på måltidet, og delte en sitronterte. Det blir ikke siste gang vi er innom Solsiden!
Maten er kjempegod og menyene er godt gjennomtenkte. Bor i Lillestrøm, men måtte ta turen bort til Son for å spise her. Magen blir mett før øynene sier de, fikk virkerlig erfare dette her 😂