Vi leide en executive suite, med full spa pakke og fem retters middag inkludert i prisen.
På son spa hotell for å kose oss ei helg i forbindelse med kjæresten mins bursdag.
Vi kom sent til innsjekk, og gikk dermed glipp av dagens spa.
Hyggelig betjening i resepsjonen, men vi måtte vente ganske lenge før vi fikk et bord i restauranten.
Muligens fordi vi kom sent, men vi var desto mere sultne på mat også når vi først var kommet til hotellet.
Kjøkkenet leverte et stort å godt sammensatt måltid, siden vi hadde forhåndsbestilt og betalt for en fem retters middag, hadde vi ingen valgmuligheter i menyen.
Vi likte forsåvidt alle rettene, men ville neppe valgt den samme maten om vi selv skulle komponert menyen.
Anbefaler andre å ikke velge en forhåndsbestilling, men heller valgmulighetene i den ellers så varierte menyen med mange gode retter, fem retter er mere mat en de fleste trenger, og ikke alle er like glade i avansert sjømat med kamsjell eller lignende.
Vin til maten kommer i hele flasker, og koster fra kr 600,- og oppover, utvalget er stort og godt.
Frokostbufeen var rik og mangfoldig, og det manglet ikke noe i forhold til andre firestjerners frokostbufeer vi har opplevd rundt om på våre hotell opphold.
Det er bare å gå flere runder, de har alt fra varme kontinental frokost til frisk frukt og kaker, frokostblandinger og kaffemaskiner osv.
Spa opplevelsen trenger du ikke hotellrom for å kunne nyte, den kan du like godt gjøre etter at du har sjekket ut.
Har ikke noen erfaring med spa fra tildligere, så jeg vil ikke evaluere kvaliteten på spaet.
Det jeg kan si er det var en behagelig opplevelse som absolutt kan anbefales, sett av mange timer til dette, det fortjener du helt sikkert og opplevelsen blir ikke komplett om du stresser gjennom de forskjellige fasilitetene med vannterapi for kropp og sjel.
Alt i alt et behagelig opphold som absolutt kan anbefales videre.