Ble veldig overrasket over HVOR bra det var her! Kjempelekkert hotel, delikat og fresht. Jeg var invitert med hit så snakket ikke men noen under innsjekking men la merke til at de som sto i resepsjonen virket veldig proffe og serviceminded! Vi hadde bestilt med lunsj når vi kom, så vi gikk rett å spiste når vi kom kl 12. Nydelig mat, mye "sunt". Så hadde vi booket massasje, vi var tre stk. VELDIG hyggelig mottagelse på spaet. Fine garderober, litt trangt. Så nydelig 50 min klassisk massasje, alle var veldig fornøyde etterpå. Så badet vi og koste oss i spa-avdelingen. Herlig. Flere bassent og boblebad, også 1 boblebad ute. Følte meg så avslappet og rolig da jeg kom opp på rommet for å hvile litt før maten. Vi ble servert nydelig 3 retters middag, lekkert presentert og topp smaker. Så ble det noen drinker i den trivelige baren før vi fortsatte festen litt på rommet. Minibar. LEKRE rom, vi hadde suite 3116, RÅLEKKER! Så var det å spise frokost etter noen timer på øyet i herlig seng. TOPP frokost! Jeg kommer garantert tilbake hit, et helt topp døgn!!!!Mer
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering