Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
StayForLongUSD 612
eDreams
Priceline
ZenHotels.com
Agoda.com
Destinia.com
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (927)
Filtrer anmeldelser
927 resultater
Vurdering fra reisende
427
273
132
64
31
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
427
273
132
64
31
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4449 av 927 anmeldelser
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Elendig kundebehandling. Velg et annet Spa, her er en sjef som ikke engang tar kontakt når det blir sendt klage. Uryddig informasjon og oppfølging av avtaler. Det finnes heldigvis spa som er bedre! Aldri mer son spa for oss.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 966greted
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juni 2020 via mobile enheter

Helt greit opphold, i kjempefint område. Vi hadde nok for høye forventninger til hotellet. Hotellet virker litt slitt her og der, feks. badet, gulver, treplanting, etc. Rommene er fine. Det var ikke wifi på rommet, og kaffien på rommet er ikke noe å skryte av. Øl og cider i minibaren hadde alt gått ut på dato. Frokosten var ok, med god juice og kaffi. Bordet ble ikke vasket etter forrige bruker, selv om vi har covid-19-restriksjoner. Middag i restauranten var helt ok, men stod ikke i stil med prisene. Vi spurte om å få sitte nærere sjøen ved måltidet, ingen kom med svar.
Spabehandling og område der var veldig fint.
Kundevennlig personal i resepsjonen.
Vi er nok litt skuffet. Vi har vært her tidligere, og vi synes hotellet helt klart har tapt seg. Vi forventer mer for det vi betaler for oppholdet.
Son var ellers et veldig koselig sted!

Dato for oppholdet: juni 2020
Takk, Jippijaja
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juni 2020 via mobile enheter

Aiaiai dette kunne vært gjort så mye bedre. Fantastisk beliggenhet, men dessverre en melkemaskin. Ikke mulig å spise lunsj da vi kom, ei heller løsningsorientert betjening for sultne gjester. Meget stive priser i baren. Alt koster ekstra, og toppen av kaka her var at det til og med koster penger for vann i spa-avdelingen. Veldig mye billige løsninger, og lite luksus og velværepreg.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
3  Takk, lillemy80
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Deborah Wigardt, Guest Services / Front Office på Son Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2020

Kjære lillemy80,

Takk for at du tok deg tid til å skrive om din opplevelse.
Jeg ønsker gjerne å komme i kontakt med deg da ut i fra din beskrivelse, er ikke dette et opphold etter vår standard.
Ta gjerne direkte kontakt med oss.
Ser frem til å høre fra deg!

Med vennlig hilsen,
Deborah Wigardt
Guest Service Supervisor

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2020 via mobile enheter

Hotellet har en fantastisk beliggenhet. Meget høy standard på rommene. Alt er renslig. Maten smaker utmerket. God service i restauranten. En spesiell stor takk til direktøren som gjør det lille ekstra for at gjestene trives. Anbefales til alle.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 733kristofferl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Deborah Wigardt, Guest Services / Front Office på Son Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2020

Kjære 733kristofferl,

Takk for besøket og for denne flotte anmeldelsen!
Jeg er helt enig med deg at vi er heldige med den fantastiske beliggenheten, det er en fryd å ha arbeidsplass her.
Tusen takk for så hyggelig ord, dette ser jeg frem til å kunne dele med mine kolleger( og direktør) på huset :-)
Håper vi kan få ønske deg velkommen igjen til vår kystperle.

Ha en strålende dag.
Med vennlig hilsen,
Deborah Wigardt
Guest Servie Supervisor

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2020 via mobile enheter

Selve hotellet ligger flott til nær sjøen og i gangavstand til sentrum. Og behandlingene i spaavdelingen er toppers. Der stopper det positive. Til tross for hyggelig betjening i resepsjonen så er servicen for øvrig ikke tilstedeværende på dette hotellet. Frokosten nå i disse coronatider er i beste fall noe du kunne laget 10 ganger bedre med rester på ditt eget kjøkken , det er ikke mulig å få bord i restauranten til alle hotellets gjester , og heller ikke mulig med romservice når man måtte ønske det i restaurantens åpningstider, kun på spesielle tider i følge en passe trivelig hovmester. I 30 varme grader hadde det også kommet godt med med aircondition, noe det heller ikke var, kun mulig å åpne vinduet og prøve å sove i støyen fra folk som hadde fest på ett annet rom eller i båthavna.

Spa avdelingen som kun er tilgjengelig i 90.min per dag og som må bookes i forkant, var mildt sagt skuffende. Bråkete og folk fulgte ikke smittevernsreglene og ingen betjening til å følge opp dette. Alt i alt ett meget skuffende opphold som ikke blir gjentatt.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, annelenew2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Deborah Wigardt, Guest Services / Front Office på Son Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2020

Kjære Annelenew2017,

Takk for at du tok deg tid til å skrive en ærlig anmeldelse av ditt opphold hos oss.
Det er utrolig beklagelig å høre at du oppfatter servicen som ikke tilstedeværende. Under denne tiden som vi er i nå er det naturligvis utfordringer, men vi ønsker ikke at det skal gå utover din opplevelse som gjest.Dette beklager jeg på det sterkeste for.
Vi har måte legge til tiltak som feks at det er inkludert 90 minutter pr overnattingsdøgn og at dette må bookes. Det er for at vi skal vite hvem som er i spa området og hvem som har vært der i forhold til smittesporing om det skulle oppstå en situasjon. Vi ønsker gjerne nøste opp i dette, så du må gjerne ta kontakt med oss direkte.

Ønsker deg en trivelig dag!
Med vennlig hilsen,
Deborah Wigardt
Guest Service Supervisor

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser