Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
FindHotel
USD 247
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 10.10.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Hurb
USD 231
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 09.10.21
Trip.com
eDreams
Priceline
ZenHotels.com
Se alle 9 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (949)
Filtrer anmeldelser
949 resultater
Vurdering fra reisende
432
280
133
71
33
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
432
280
133
71
33
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4954 av 949 anmeldelser
Anmeldt 16. juli 2020

Fine rom og gode senger. Nydelig beliggenhet, en kort spasertur fra hjertet av Son. Hyggelig, smilende vaskepersonale. Spaet var ok, men det var generelt mye støy på grunn av overvekt av barnefamilier. Aldersgrense på magic circle gjorde dette til en avslappende opplevelse. Hovedbasseneget var svært fullt, og det var vanskelig å få svømt. God massasje. Restauranten var skuffende. Maten var middelmådig (spesielt kyllingen). På frokosten hadde servitørene verken kontroll på bestillinger eller pådekking. Maten kunne komme først, og bestikk 10 min senere. Om man spurte om noe ble man til tider møtt på en lite hyggelig måte. Himling med øynene, og glass/kopper som ble satt demonstrativt hardt i bordet. Presiserer at dette ikke gjelder for alle servitørene. Totalopplevelsen er ok, men med en restaurant som trekker totalopplevelsen markant ned.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, B7653OWlisal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Dessverre har Son Spa blitt mye dårligere det siste året. Jeg er stor fan av hotellet og besøker det ofte men det siste året har prisene økt på nesten alt samtidig som både kvalitet og kvantitet har gått ned.

Håper virkelig hotellet snart kommer tilbake til gammel standard.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Ramsli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Bestille klassisk massasje, det var bare stryking på kropp med olje. Spa-avdelingen var stusselig og badstua var lunken. Frokosten var ikke bra: tørr, smakløs, og sparsommelig.

Det eneste som var hyggelig var å dra til Son sentrum og spise sjømat:)

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 880petzi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Vi tilbragte 3 netter på Son Spa for første gang og opplevelsen var litt skuffende. Da vi måtte feriere i Norge i år bestemte vi at vi skulle ha en rolig og avslappende liten ferie på Son Spa.

Vi leste på nettsiden at spaavdelingen/bassenget var åpent for barn frem til klokken 11 og vi bestilte dermed tid etter dette da vi ønsket en avslappende ferie. Det var ingen som sjekket om vi hadde bestilt (dette var et smitteverntiltak for å begrense antall gjester på spaavdelingen), i tillegg krydde det av barn der som skrek og hoppet ut i bassenget. Dette ble ikke særlig avslappende. Det var heller ingen ansatte som kontrollerte om folk fulgte smittevernstiltakene og smittevernstiltakene ble brutt flere ganger.

Rommene er helt ok, men det var vanskelig å få en god natts søvn da rommet var svært varmt. Det var ikke air condition, kun en liten vifte. Badet kunne også trengt en oppgradering. Vi hadde også dårlig wifi.

Restauranten var helt ok. Personalet var hyggelige og raske. Frokosten var svært begrenset, men dette er forståelig da de ikke kunne ha frokostbuffeten åpen grunnet korona.

Hotellets beliggenhet er svært bra med kort vei til sentrum og tennisbanen var også et pluss. Alt i alt dro vi hjem mer slitne enn vi var grunnet dårlig søvn og mange barn.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, linemke
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Vårt andre besøk på hotellet, og vi ble veldig skuffet i forhold til forrige besøk. Når det gjelder smitteverntiltak, stod det sprit over alt, og det var begrensninger i antall folk i spaet/bassengene. Dette ble ikke overholdt av gjestene(ikke hotellet sin feil), det var ingen ansatte som var å kontrollerte dette, så for de som er opptatt av at dette overholdes anbefales det å holde seg unna spa. På hjemmesiden står det at det er 16 års aldersgrense i spaet, det var ikke tilfellet da vi var der, krydde av barn over alt.

Middagsmenyen var noe snever og litt kjedelig. Frokostmenyen var enda verre. Vi fikk i tillegg til lite mat, det som må ha vært rester fra gårsdagens frokost, smakte ikke godt! Vi opplevde ansatte som bannet i gjesters nærvær, og mat som falt av tallerken når det ble servert hvor det eneste den ansatte sa var «sorry»...

Rommet vårt fremstod som rent, og var lyst og fint. Son sentrum var veldig koselig med restauranter og små butikker langs sjøen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, Rinereiser
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser