Elisabeth
3,0 av 5 boblerAnmeldt 23. juli 2020
4,0 av 5 boblerRom
4,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Caroline Granbom, Guest Services / Front OfficeSon Spa, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 14. nov. 2020
Hei Elangvik,

Takk for besøket og tusen takk for at du tok deg tid til å skrive om ditt besøk hos oss.
Vi har gjort en del endringer siden ditt besøk, blant annet også med frokosten. Dette får vi mye positiv tilbakemelding på nå om dagen.

Takk for at du gjør oss oppmerksom, dette tar vi absolutt med oss videre til etterretning.
Håper vi kan fortsatt ønske deg velkommen tilbake til oss!

Med vennlig hilsen,
43.9 km fra Son Spa
43.6 km fra Son Spa
Se flere hoteller i Son
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Dette var en skuffelse! Ut i fra pris og beskrivelse av rommene gledet vi oss til et døgn med flotte rom, en fin SPA opplevelse, en deilig treretters middag og god frokost. Hotellet innfridde ikke på noen av delene; Rommene var helt vanlig og uten utsikt. Det ene rommet lå i første etasje og hadde utsikt til 2 parkerte biler. Vi klaget, men fikk ingen forståelse for vår skuffelse.
SPA et var delvis nedstengt og der var naturlig nok også store restriksjoner på bruk av det som var åpent. Det ble litt kjedelig å møte skilt på skilt om at dusj og badstuer var stengt.
Vi ble på forhånd tildelt middagstid kl 19.00, likevel satt vi en time før forretten kom. Middagen var under middels og derfor en stor skuffelse.
Frokosten ble servert ferdig på en tallerken og det som kom var så sparsomt at vi fortsatt var sulten da vi gikk. Det var såpass travelt at vi ga opp å prøve å bestille mer mat. Og regningen? Vel den var langt over middels; Rom pris 4 079 kr per rom for to personer med middag uten drikke.

Takk, eva112233445566
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Vi fikk ikke sjekket inn før spa på ettermiddagen .Rommet var skittent , mye spindelsvev i taket rundt lampen. Speil var ikke rent. Vi hadde 3 retters inkludert i pakkeprisen . Middagen var kald . Ikke verd pengene og en skuffelse syns vi .

Takk, fosselie
Caroline Granbom, Guest Services / Front Office på Son Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2020

Hei fosselie,

Vi har gjort en del endringer siden ditt besøk, blant annet på våre rutiner av vask av rom. Dette får vi mye positiv tilbakemelding på nå om dagen. Takk for at du gjør oss oppmerksom, dette tar vi absolutt med oss videre til etterretning og vi jobber konstant med å forbedre oss.

Håper vi kan fortsatt ønske deg velkommen til oss vid en seinere anledning!

Med vennlig hilsen,
Caroline

Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Son spa er et fint sted å bo og ligger fint til ved sjøen og har et bra spa. I tillegg er det fine suiter med balkong og god utsikt samt connecting rooms. Svømmeområde har flere forskjellige basseng og er er sted man gjerne er en stund. I tillegg kan man gå ned på bryggen og bade i sjøen hvis man ønsker. De har en hyggelig restaurant og uteservering. Men her er også service ikke helt god. Det tar lang tid å få servering og kunnskapsnivået til enkelte av kelnerne er lavt. Dette gjelder også i resepsjonen og man får ofte ikke mer informasjon er det som er absolutt nødvendig. Med de prisene hotellet har forventer man mer. Det finnes unntak og når man møter på disse ansatte så er det en fryd. Tror dette kunne vært et fantstisk sted med jevnere service nivå.

2  Takk, 558christiank
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Anbefaler dessverre ikke dette spahotellet til noen, til tross for nydelige omgivelser i Son. Hovedsaklig skyldes det dårlig service. Når vi prøvde å gi tilbakemelding ble det nesten til krangel. Det er et kostbart hotell, man forventer å blir tatt godt i mot. Og maten var under pari. Spabehandlingene var helt ok, men også der hadde enkelte av de ansatte dårlig holdning. Ikke bra.

Takk, truder2017
Anmeldt 16. juli 2020

Fine rom og gode senger. Nydelig beliggenhet, en kort spasertur fra hjertet av Son. Hyggelig, smilende vaskepersonale. Spaet var ok, men det var generelt mye støy på grunn av overvekt av barnefamilier. Aldersgrense på magic circle gjorde dette til en avslappende opplevelse. Hovedbasseneget var svært fullt, og det var vanskelig å få svømt. God massasje. Restauranten var skuffende. Maten var middelmådig (spesielt kyllingen). På frokosten hadde servitørene verken kontroll på bestillinger eller pådekking. Maten kunne komme først, og bestikk 10 min senere. Om man spurte om noe ble man til tider møtt på en lite hyggelig måte. Himling med øynene, og glass/kopper som ble satt demonstrativt hardt i bordet. Presiserer at dette ikke gjelder for alle servitørene. Totalopplevelsen er ok, men med en restaurant som trekker totalopplevelsen markant ned.

Takk, B7653OWlisal