Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Bestill nå! Dette hotellet er snart utsolgt.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
FindHotel
USD 294
Vis tilbud
eDreams
Priceline
ZenHotels.com
Se alle 9 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (948)
Filtrer anmeldelser
949 resultater
Vurdering fra reisende
432
280
133
71
33
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
432
280
133
71
33
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4449 av 949 anmeldelser
Anmeldt 23. juli 2020

Helt OK hotell. Beliggenheten når Son brygge og i vannkanten trekker opp. Rene rom og gode senger. Tilbud om badstueflåte trekker opp. Frokost var ikke all verden men vi ble mette. Litt lite utvalg av drinker og øl sorter i bar, kunne ønsket oss noe mer og litt hyggeligere priser.
Alt i alt helt OK!

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
2  Takk, Elangvik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Caroline Granbom, Guest Services / Front Office på Son Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2020

Hei Elangvik,

Takk for besøket og tusen takk for at du tok deg tid til å skrive om ditt besøk hos oss.
Vi har gjort en del endringer siden ditt besøk, blant annet også med frokosten. Dette får vi mye positiv tilbakemelding på nå om dagen.

Takk for at du gjør oss oppmerksom, dette tar vi absolutt med oss videre til etterretning.
Håper vi kan fortsatt ønske deg velkommen tilbake til oss!

Med vennlig hilsen,
Caroline

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter


Dette var en skuffelse! Ut i fra pris og beskrivelse av rommene gledet vi oss til et døgn med flotte rom, en fin SPA opplevelse, en deilig treretters middag og god frokost. Hotellet innfridde ikke på noen av delene; Rommene var helt vanlig og uten utsikt. Det ene rommet lå i første etasje og hadde utsikt til 2 parkerte biler. Vi klaget, men fikk ingen forståelse for vår skuffelse.
SPA et var delvis nedstengt og der var naturlig nok også store restriksjoner på bruk av det som var åpent. Det ble litt kjedelig å møte skilt på skilt om at dusj og badstuer var stengt.
Vi ble på forhånd tildelt middagstid kl 19.00, likevel satt vi en time før forretten kom. Middagen var under middels og derfor en stor skuffelse.
Frokosten ble servert ferdig på en tallerken og det som kom var så sparsomt at vi fortsatt var sulten da vi gikk. Det var såpass travelt at vi ga opp å prøve å bestille mer mat. Og regningen? Vel den var langt over middels; Rom pris 4 079 kr per rom for to personer med middag uten drikke.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, eva112233445566
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Vi fikk ikke sjekket inn før spa på ettermiddagen .Rommet var skittent , mye spindelsvev i taket rundt lampen. Speil var ikke rent. Vi hadde 3 retters inkludert i pakkeprisen . Middagen var kald . Ikke verd pengene og en skuffelse syns vi .

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, fosselie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Caroline Granbom, Guest Services / Front Office på Son Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2020

Hei fosselie,

Takk for besøket og tusen takk for at du tok deg tid til å skrive om ditt besøk hos oss.
Vi har gjort en del endringer siden ditt besøk, blant annet på våre rutiner av vask av rom. Dette får vi mye positiv tilbakemelding på nå om dagen. Takk for at du gjør oss oppmerksom, dette tar vi absolutt med oss videre til etterretning og vi jobber konstant med å forbedre oss.

Håper vi kan fortsatt ønske deg velkommen til oss vid en seinere anledning!

Med vennlig hilsen,
Caroline

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Son spa er et fint sted å bo og ligger fint til ved sjøen og har et bra spa. I tillegg er det fine suiter med balkong og god utsikt samt connecting rooms. Svømmeområde har flere forskjellige basseng og er er sted man gjerne er en stund. I tillegg kan man gå ned på bryggen og bade i sjøen hvis man ønsker. De har en hyggelig restaurant og uteservering. Men her er også service ikke helt god. Det tar lang tid å få servering og kunnskapsnivået til enkelte av kelnerne er lavt. Dette gjelder også i resepsjonen og man får ofte ikke mer informasjon er det som er absolutt nødvendig. Med de prisene hotellet har forventer man mer. Det finnes unntak og når man møter på disse ansatte så er det en fryd. Tror dette kunne vært et fantstisk sted med jevnere service nivå.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, 558christiank
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Anbefaler dessverre ikke dette spahotellet til noen, til tross for nydelige omgivelser i Son. Hovedsaklig skyldes det dårlig service. Når vi prøvde å gi tilbakemelding ble det nesten til krangel. Det er et kostbart hotell, man forventer å blir tatt godt i mot. Og maten var under pari. Spabehandlingene var helt ok, men også der hadde enkelte av de ansatte dårlig holdning. Ikke bra.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, truder2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser