Hotellet har en fantastisk beliggenhet med gangavstand til Son sentrum. Å vandre langs kyststien er både romantisk og utrolig vakkert. Norsk sommer på sitt beste. Hotellrommet derimot er utrolig skuffende. Vi fikk et hjørnerom som ligger på bakkeplan, med trafikken på to av fire sider. Hotellrommet har full innsyn fra veien med mye trafikk og bråk utenfor. Det var ukomfortabelt å åpne vinduet og uten airconditioning var rommet varmt og klamt. Dette førte igjen til lite nattesøvn.
Middagen med dagens treretters var alt i alt smakfull, men kjøttet var alt for salt. Anbefaler ikke å kjøpe «smak av son» pakken, da du låser deg fullstendig til dagens treretters middag, uten valgmuligheter annet enn å velge mellom to hovedretter. Ved flere overnattinger risikerer du å spise det samme flere dager.
Frokosten var sparsom og lite fristende. Til tross for at vi spiste frokost kl 08.00 bar maten preg av å ha stått fremme en stund.
Opplever hotellet som svært overpriset og lite attraktivt. Kan nevnes at på samme prisnivå får du vesentlig mer på for pengene og en bedre opplevelse på Farris Bad.