Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
eDreams
Priceline
FindHotel
Destinia.com
Hurb
Trip.com
Se alle 8 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Anmeldelser (952)
Filtrer anmeldelser
952 resultater
Vurdering fra reisende
434
281
133
71
33
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
434
281
133
71
33
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4247 av 952 anmeldelser
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Nydelige omgivelser ca 15 min gange fra Son sentrum, bra rom om ikke eksepsjonelt bra (vi hadde suite med balkong), men spaet har mer å gå på mtp fasiliteter. Måltider, og da spesielt frokosten, gikk knirkefritt smittevernhensyn til tross: Da vi kom for å spise fikk vi et fat med et utvalg kaldmat og brød servert ved bordet. Varmmat henta vi derimot selv fra en liten buffet.

En av de fineste opplevelsene var DJ-en som spilte noen timer om ettermiddagen lørdag, og som hadde med seg saxofonist. Det å sitte ute i finværet og lytte til musikken, løfta middagen flere hakk.

Minus for øvrig, for at hvert enkelt måltid og hver dag med inngang i spa måtte bookes hver for seg. Selv satt vi med åtte bekreftelses-mailer som skulle sjongleres. Dette burde vært løst på anna vis, feks ved at en kunne ha logga inn ett sted og bestilt alt samtidig.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, bylineh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Caroline Granbom, Guest Services / Front Office på Son Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2020

Hei Twoadultsandachild,

Takk for besøket og tusen takk for at du tok deg tid til å ge oss feedback.
Takk for at du gjør oss oppmerksom på ting vi kan jobbe videre med, dette tar vi absolutt med oss videre til etterretning

Vi jobber i skrivende stund med å finne et nytt system som kan gjøre gjestereisen mye mer sømløs.
Håper vi får anledning å ønske deg velkommen tilbake til oss!

Med vennlig hilsen,
Caroline

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020

Når man betaler for en suite og ber om 5 min senere utsjekk pga. hast med både frokost, utsjekk og spatime på samme tidspunkt så forventer man en smule gjestfrihet, når man da ikke får dette, kommer ned igjen i resepsjonen og må likevel stå 5 min i kø fordi køen går helt ned til andre enden av resepsjonen, da gjør dette noe med kundeopplevelsen. Lite forståelse og vennlighet i resepsjonen fra begge resepsjonister. Det ble vist til at dette var direktørens ord, her mistet dere oss som kunder. Greit dere har en policy, men snakk om lite fleksibelt på dette hotellet. Jeg har reist mye rundt om på hotell, dette topper seg som kjip opplevelse.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Lucasisme
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Deborah Wigardt, Guest Services / Front Office på Son Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2020

Kjære Lucasisme,

Dette var utrolig beklagelig å lese!
Jeg ønsker gjerne å komme i kontakt med deg for å finne ut av hva som har skjedd her.
Dessverre så har jeg ikke så mye informasjon å gå ut i fra for å kunne nå deg, så du må gjerne ta direkte kontakt med oss.
Ser frem til å høre fra deg.

Med vennlig hilsen,
Deborah Wigardt
Guest Service Supervisor

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde en deilig overnatting på dette hotellet. Vi var 5 venninner som hadde spa behandling, og hadde det gøy på basseng/spa området.
Fint området å gå på tur også, og ikke så langt til sentrum. Vi bestilte suite rom, og det kan jeg anbefale til det sterkeste.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, StellaR527
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Caroline Granbom, Guest Services / Front Office på Son Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2020

Hei StellaR527

Tusen takk for besøket og for at du tok deg tid til å skrive om ditt besøk hos oss!
Dette var utrolig trivelig å lese at du har kost deg og fått benytte deg av vårt fine spa området og behandlinger.
Jeg håper vi får anledning å ønske dere velkommen tilbake inom en snar fremtid!

Ønsker deg en fin novemberkveld!

Hilsen,
Caroline

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet har en fantastisk beliggenhet med gangavstand til Son sentrum. Å vandre langs kyststien er både romantisk og utrolig vakkert. Norsk sommer på sitt beste. Hotellrommet derimot er utrolig skuffende. Vi fikk et hjørnerom som ligger på bakkeplan, med trafikken på to av fire sider. Hotellrommet har full innsyn fra veien med mye trafikk og bråk utenfor. Det var ukomfortabelt å åpne vinduet og uten airconditioning var rommet varmt og klamt. Dette førte igjen til lite nattesøvn.

Middagen med dagens treretters var alt i alt smakfull, men kjøttet var alt for salt. Anbefaler ikke å kjøpe «smak av son» pakken, da du låser deg fullstendig til dagens treretters middag, uten valgmuligheter annet enn å velge mellom to hovedretter. Ved flere overnattinger risikerer du å spise det samme flere dager.

Frokosten var sparsom og lite fristende. Til tross for at vi spiste frokost kl 08.00 bar maten preg av å ha stått fremme en stund.

Opplever hotellet som svært overpriset og lite attraktivt. Kan nevnes at på samme prisnivå får du vesentlig mer på for pengene og en bedre opplevelse på Farris Bad.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
3  Takk, tirilconstansed
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020

Helt OK hotell. Beliggenheten når Son brygge og i vannkanten trekker opp. Rene rom og gode senger. Tilbud om badstueflåte trekker opp. Frokost var ikke all verden men vi ble mette. Litt lite utvalg av drinker og øl sorter i bar, kunne ønsket oss noe mer og litt hyggeligere priser.
Alt i alt helt OK!

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
2  Takk, Elangvik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Caroline Granbom, Guest Services / Front Office på Son Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2020

Hei Elangvik,

Takk for besøket og tusen takk for at du tok deg tid til å skrive om ditt besøk hos oss.
Vi har gjort en del endringer siden ditt besøk, blant annet også med frokosten. Dette får vi mye positiv tilbakemelding på nå om dagen.

Takk for at du gjør oss oppmerksom, dette tar vi absolutt med oss videre til etterretning.
Håper vi kan fortsatt ønske deg velkommen tilbake til oss!

Med vennlig hilsen,
Caroline

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser