Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
FindHotel
USD 254
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 24.10.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Trip.com
USD 218
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 24.10.21
Hurb
USD 238
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 23.10.21
eDreams
Priceline
ZenHotels.com
Se alle 9 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (952)
Filtrer anmeldelser
952 resultater
Vurdering fra reisende
434
281
133
71
33
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
434
281
133
71
33
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3944 av 952 anmeldelser
Anmeldt 31. august 2020

Maten bra, rommet bra, men spa-avdelingen sin oppførsel utrolig dårlig...PÅ ET SPA HOTELL??
Booket 50 minutter klassisk massasje kl 12:00 søndag. Vi hadde med hunder, så vi planla derfor deretter. Frokost kl 10:00, for så tur med hundene frem til kl 11:30. Gjøre oss klare for massasje. Spa avdelingen ringer kl 11:00 og lurer på hvor vi er. De sier vi hadde time kl 11:00. Vi hadde bestilt kl 12:00, fordi det var da Spa hotellet hadde sagt det var ledig. Et par dager før ble en lengre sms sendt om bekreftelse på timen. Der stod det kl 11:00, men vi såg ikke det da vi hadde bestilt kl 12:00. Skulle kanskje ha lest den bedre, men her burde hotellet ha ringt og sagt i fra eller iallfall sendt epost, da vi bestile via epost korrespondanse.
Booking ansvarlig i Spa avdelingen var IKKE løsningsorientert. Hun sa at om vi ikke kom nå, så går det ikke. Vi snakket med en hotell manager og han gav oss massasjen gratis. Men når vi skulle ta den fikk vi 25 minutter massasje, istedenfor 50 minutter. Vi kom opp i Spa avdelingen og booking ansvarlig der fikk vi følelsen av var sur fordi vi hadde klagd. Hun sa vi må forte oss å fylle ut skjemaet da vi bare masserer så lenge vi har tid fordi vi har flere kunder. VI VAR OGSÅ KUNDER!
Det ødela HELE vår Spa weekend opplevelse. Vi var der for å feire 14 års bryllupsdag og 20 år partnerskap. Helt forferdelig dårlig opplevelse!! Vi synes også at et Spa hotell på et slikt nivå kunne ha gjort det lille ekstra ved å gi en personlig hilsen på rommet med blomster eller vin for slike jubileum. Men greit nok det. Men IKKE gi oss 1/3 massasje gratis når vi var der for en Spa opplevelse. FRYKLELIG DÅRLIG. Men massørene var veldig flinke og gjorde jobben sin veldig bra.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, TorgeirS28
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Deborah Wigardt, Guest Services / Front Office på Son Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. september 2020

Kjære Torgeir,

Takk for din anmeldelse av ditt opphold hos oss!
Dette var utrolig beklagelig å lese, jeg har sendt deg en mail vedrørende dette.

Ser frem til å høre fra deg.
Ha en fortsatt trivelig kveld.

Med vennlig hilsen,
Deborah Wigardt
Guest Service Supervisor

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. august 2020

Son spa lover mer enn de kan holde på flere områder, og det fører til erfaringer som gjør at oppholdet skuffer. For eksempel er det litt overdrevet å kalle det spa-hotell da spa-avdelingen er svært liten, og kun med en badstue. Hotell med spa ville vært mer beskrivende for å gi riktige forventninger. Merk at superior-rom er det samme som et vanlig rom, men superior-rom har inkludert inngang til spaanlegget i prisen. På et "spahotell" er vel inngang til spaanlegget å forvente inkludert i alle rom. Å booke et superior-rom gir forventninger til at det er et lite hakk bedre enn ordinært rom, f.eks med størrelse eller en balkong e.l.

Spaet er som nevnt veldig lite, og det finnes ikke drikkevann der. For å få et glass vann undervei i spatiden så må man gå ut i resepsjonen og bort til baren for å få et glass vann av bartenderen.

Middagene i restauranten var gode og servicen i restauranten og baren var veldig bra. Merk at "dagens 3-retter" er den samme flere dager på rad. Vi bodde to netter og ble litt skuffet da vi så at det var samme meny 2.dagen, men de ansatte i restauranten var behjelpelige og vi fikk bestille fra den ordinære menyen dag 2.

Frokosten er ikke verdt pengene. Jeg elsker frokost og kan ha det kjempefint med ristet brød og smør bare, så jeg krever ikke all verden. Hvordan de klarer å lage eggerøre som både er vassen og overstekt/tørr på samme tid klarer jeg ikke å forstå. Pga covid var det sikkert redusert utvalg, og det har jeg ingen problemer med, men vi fikk servert brød (loff) på bordet. Det var ristet og hadde tydeligvis ligget lenge, så ristet, kaldt brød som var litt seigt var ikke nødvendig. Og jeg forstår ikke hvorfor de importerer kuvertsmør fra utlandet. Kaffen var god da!

Fin beliggenhet med kort gange til Son sentrum.

Neste gang blir det Farris.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
2  Takk, MarleyB158
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Caroline Granbom, Guest Services / Front Office på Son Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2020

Hei MarleyB158

Takk for besøket og tusen takk for at du tok deg tid til å skrive om ditt besøk hos oss.
Vi har gjort en del endringer siden ditt besøk, blant annet med vår frokost, servering av vann på spa og bedre interne rutiner kring middagsreservasjoner.

Takk for at du gjør oss oppmerksom på slike ting, dette har vi absolutt tatt med oss videre til etterretning og forbedret..
Håper vi kan vinne dere tilbake og att dere gir oss en ny sjanse i fremtiden!

Ønsker dere en trivlig novemberkveld!

Med vennlig hilsen,
Caroline Granbom

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Min kone og jeg besøkte Son Spa i forbindelse med vår bryllupsdag og hadde booket et superior rom for to netter. Rommet fremstod ikke som superior, men sengen var av høy kvalitet.
Restauranten server en 3 retters med to alternativer på hovedretten, fisk eller kjøtt. Personalet var hyggelig og oppmerksomme, maten var av topp kvalitet, med bra viner.
SPA avd. var bra, hyggelig atmosfære med profesjonelle ansatte.
Vi fikk anledning til å prøve Badstue-flåten som ligger i gjestehavna, der det fint gikk å bade i 22 graders hav. Meget trivelig og med Christian som "matros" og underholder, med div duft opplevelser.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, ulffra
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Caroline Granbom, Guest Services / Front Office på Son Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2020

Hei Ulffra,

Takk for besøket og for at du tok deg tid til å skrive om ditt besøk hos oss!
Dette var utrolig trivelig å lese at du har kost deg og fått benytte deg av vårt fine spa området med utsikt mot sjøen.
Badstuflåten er en riktigt perle och vår matros Christian gleder sig til å ønske dere velkommen tilbake!

Ønsker dere en riktig fin kveld!

Med vennlig hilsen,
Caroline

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Nydelige omgivelser ca 15 min gange fra Son sentrum, bra rom om ikke eksepsjonelt bra (vi hadde suite med balkong), men spaet har mer å gå på mtp fasiliteter. Måltider, og da spesielt frokosten, gikk knirkefritt smittevernhensyn til tross: Da vi kom for å spise fikk vi et fat med et utvalg kaldmat og brød servert ved bordet. Varmmat henta vi derimot selv fra en liten buffet.

En av de fineste opplevelsene var DJ-en som spilte noen timer om ettermiddagen lørdag, og som hadde med seg saxofonist. Det å sitte ute i finværet og lytte til musikken, løfta middagen flere hakk.

Minus for øvrig, for at hvert enkelt måltid og hver dag med inngang i spa måtte bookes hver for seg. Selv satt vi med åtte bekreftelses-mailer som skulle sjongleres. Dette burde vært løst på anna vis, feks ved at en kunne ha logga inn ett sted og bestilt alt samtidig.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, bylineh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Caroline Granbom, Guest Services / Front Office på Son Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2020

Hei Twoadultsandachild,

Takk for besøket og tusen takk for at du tok deg tid til å ge oss feedback.
Takk for at du gjør oss oppmerksom på ting vi kan jobbe videre med, dette tar vi absolutt med oss videre til etterretning

Vi jobber i skrivende stund med å finne et nytt system som kan gjøre gjestereisen mye mer sømløs.
Håper vi får anledning å ønske deg velkommen tilbake til oss!

Med vennlig hilsen,
Caroline

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020

Når man betaler for en suite og ber om 5 min senere utsjekk pga. hast med både frokost, utsjekk og spatime på samme tidspunkt så forventer man en smule gjestfrihet, når man da ikke får dette, kommer ned igjen i resepsjonen og må likevel stå 5 min i kø fordi køen går helt ned til andre enden av resepsjonen, da gjør dette noe med kundeopplevelsen. Lite forståelse og vennlighet i resepsjonen fra begge resepsjonister. Det ble vist til at dette var direktørens ord, her mistet dere oss som kunder. Greit dere har en policy, men snakk om lite fleksibelt på dette hotellet. Jeg har reist mye rundt om på hotell, dette topper seg som kjip opplevelse.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Lucasisme
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Deborah Wigardt, Guest Services / Front Office på Son Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2020

Kjære Lucasisme,

Dette var utrolig beklagelig å lese!
Jeg ønsker gjerne å komme i kontakt med deg for å finne ut av hva som har skjedd her.
Dessverre så har jeg ikke så mye informasjon å gå ut i fra for å kunne nå deg, så du må gjerne ta direkte kontakt med oss.
Ser frem til å høre fra deg.

Med vennlig hilsen,
Deborah Wigardt
Guest Service Supervisor

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser