Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
eDreams
Priceline
ZenHotels.com
FindHotel
Destinia.com
StayForLong
Se alle 9 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Anmeldelser (952)
Filtrer anmeldelser
952 resultater
Vurdering fra reisende
434
281
133
71
33
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
434
281
133
71
33
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3742 av 952 anmeldelser
Anmeldt 27. september 2020 via mobile enheter

Spa avd er liten. Fikk aldri prøvd ut bassenget ute da det var kun lov å være 5stk av gangen, de som satt der var der i over en time. Kelneren var noe ufin, overså meg og fikk ikke mulighet til å smake på hvilke vin jeg ville ha slik som venninnen min, det ble bare valgt at jeg skulle ha samme vin som henne uten å bli spurt om jeg også ville prøve ut. 3-retters middag, god mat. Men desserten derimot var en brownies, som var meget tørr og hard. Mislykket. Frokosten er desverre den verste frokosten jeg har opplevd å få servert i Norge. Meget skuffende. Fint rom og gode senger, men veldig store /tykke bomull puter.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, leonorea2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Caroline Granbom, Guest Services / Front Office på Son Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. november 2020
Google-oversetting

Hej leonorea2016,

Stort tack för erat besök och för att du tog dig tid att ge oss feedback på erat opphold.
Det är otroligt tråkigt att höra om er restaurantupplevelse hos oss, och vi har den senaste tiden haft stort fokus på att förbättra vår restaurant, speciellt frukosten, och har nu fått genomfört flera förändringar som vi fått goda tilbakemeldinger på.

Vi hoppas vi får anledning att välkomna er tillbaka till vår kustpärla vid ett senare tillfälle.
Julstämningen i Son är helt magisk!

Med vänliga hälsningar,
Caroline



Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. september 2020 via mobile enheter

Andre gangen jeg er her nå og selv med corona restriksjoner så var det ett fantastisk opphold. Startet lørdagen med frokost, så Magic Circle og deretter svømmebasseng og boblebad. Eneste er at mange blir sittende «evig» i boblebadet ute og hadde vært fint med tidsbegrensning så alle kan prøve det. Litt dyr lunsj på hotellet og en rusletur til Son for middag. Deilig med en gåtur for frisk luft og variasjon i omgivelsene. Kommer absolutt tilbake.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Anna K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Caroline Granbom, Guest Services / Front Office på Son Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2020

God kveld Anna K,

Stor takk for besøket og for at du tok deg tid til å skrive om ditt besøk hos oss!
Dette var utrolig trivelig å lese at dere har hat en fin opplevelse og benyttet dere av våre spafasiliteter.
Kanskje dere skal prøve vår fantastiske badstuflåte "Hot Zoen" neste gang?

Jeg håper at vi får anledning å ønske dere velkommen tilbake til vår kysperle ved vannkanten.

Med vennlig hilsen,
Caroline

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2020

Maten bra, rommet bra, men spa-avdelingen sin oppførsel utrolig dårlig...PÅ ET SPA HOTELL??
Booket 50 minutter klassisk massasje kl 12:00 søndag. Vi hadde med hunder, så vi planla derfor deretter. Frokost kl 10:00, for så tur med hundene frem til kl 11:30. Gjøre oss klare for massasje. Spa avdelingen ringer kl 11:00 og lurer på hvor vi er. De sier vi hadde time kl 11:00. Vi hadde bestilt kl 12:00, fordi det var da Spa hotellet hadde sagt det var ledig. Et par dager før ble en lengre sms sendt om bekreftelse på timen. Der stod det kl 11:00, men vi såg ikke det da vi hadde bestilt kl 12:00. Skulle kanskje ha lest den bedre, men her burde hotellet ha ringt og sagt i fra eller iallfall sendt epost, da vi bestile via epost korrespondanse.
Booking ansvarlig i Spa avdelingen var IKKE løsningsorientert. Hun sa at om vi ikke kom nå, så går det ikke. Vi snakket med en hotell manager og han gav oss massasjen gratis. Men når vi skulle ta den fikk vi 25 minutter massasje, istedenfor 50 minutter. Vi kom opp i Spa avdelingen og booking ansvarlig der fikk vi følelsen av var sur fordi vi hadde klagd. Hun sa vi må forte oss å fylle ut skjemaet da vi bare masserer så lenge vi har tid fordi vi har flere kunder. VI VAR OGSÅ KUNDER!
Det ødela HELE vår Spa weekend opplevelse. Vi var der for å feire 14 års bryllupsdag og 20 år partnerskap. Helt forferdelig dårlig opplevelse!! Vi synes også at et Spa hotell på et slikt nivå kunne ha gjort det lille ekstra ved å gi en personlig hilsen på rommet med blomster eller vin for slike jubileum. Men greit nok det. Men IKKE gi oss 1/3 massasje gratis når vi var der for en Spa opplevelse. FRYKLELIG DÅRLIG. Men massørene var veldig flinke og gjorde jobben sin veldig bra.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, TorgeirS28
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Deborah Wigardt, Guest Services / Front Office på Son Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. september 2020

Kjære Torgeir,

Takk for din anmeldelse av ditt opphold hos oss!
Dette var utrolig beklagelig å lese, jeg har sendt deg en mail vedrørende dette.

Ser frem til å høre fra deg.
Ha en fortsatt trivelig kveld.

Med vennlig hilsen,
Deborah Wigardt
Guest Service Supervisor

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. august 2020

Son spa lover mer enn de kan holde på flere områder, og det fører til erfaringer som gjør at oppholdet skuffer. For eksempel er det litt overdrevet å kalle det spa-hotell da spa-avdelingen er svært liten, og kun med en badstue. Hotell med spa ville vært mer beskrivende for å gi riktige forventninger. Merk at superior-rom er det samme som et vanlig rom, men superior-rom har inkludert inngang til spaanlegget i prisen. På et "spahotell" er vel inngang til spaanlegget å forvente inkludert i alle rom. Å booke et superior-rom gir forventninger til at det er et lite hakk bedre enn ordinært rom, f.eks med størrelse eller en balkong e.l.

Spaet er som nevnt veldig lite, og det finnes ikke drikkevann der. For å få et glass vann undervei i spatiden så må man gå ut i resepsjonen og bort til baren for å få et glass vann av bartenderen.

Middagene i restauranten var gode og servicen i restauranten og baren var veldig bra. Merk at "dagens 3-retter" er den samme flere dager på rad. Vi bodde to netter og ble litt skuffet da vi så at det var samme meny 2.dagen, men de ansatte i restauranten var behjelpelige og vi fikk bestille fra den ordinære menyen dag 2.

Frokosten er ikke verdt pengene. Jeg elsker frokost og kan ha det kjempefint med ristet brød og smør bare, så jeg krever ikke all verden. Hvordan de klarer å lage eggerøre som både er vassen og overstekt/tørr på samme tid klarer jeg ikke å forstå. Pga covid var det sikkert redusert utvalg, og det har jeg ingen problemer med, men vi fikk servert brød (loff) på bordet. Det var ristet og hadde tydeligvis ligget lenge, så ristet, kaldt brød som var litt seigt var ikke nødvendig. Og jeg forstår ikke hvorfor de importerer kuvertsmør fra utlandet. Kaffen var god da!

Fin beliggenhet med kort gange til Son sentrum.

Neste gang blir det Farris.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
2  Takk, MarleyB158
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Caroline Granbom, Guest Services / Front Office på Son Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2020

Hei MarleyB158

Takk for besøket og tusen takk for at du tok deg tid til å skrive om ditt besøk hos oss.
Vi har gjort en del endringer siden ditt besøk, blant annet med vår frokost, servering av vann på spa og bedre interne rutiner kring middagsreservasjoner.

Takk for at du gjør oss oppmerksom på slike ting, dette har vi absolutt tatt med oss videre til etterretning og forbedret..
Håper vi kan vinne dere tilbake og att dere gir oss en ny sjanse i fremtiden!

Ønsker dere en trivlig novemberkveld!

Med vennlig hilsen,
Caroline Granbom

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Min kone og jeg besøkte Son Spa i forbindelse med vår bryllupsdag og hadde booket et superior rom for to netter. Rommet fremstod ikke som superior, men sengen var av høy kvalitet.
Restauranten server en 3 retters med to alternativer på hovedretten, fisk eller kjøtt. Personalet var hyggelig og oppmerksomme, maten var av topp kvalitet, med bra viner.
SPA avd. var bra, hyggelig atmosfære med profesjonelle ansatte.
Vi fikk anledning til å prøve Badstue-flåten som ligger i gjestehavna, der det fint gikk å bade i 22 graders hav. Meget trivelig og med Christian som "matros" og underholder, med div duft opplevelser.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, ulffra
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Caroline Granbom, Guest Services / Front Office på Son Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2020

Hei Ulffra,

Takk for besøket og for at du tok deg tid til å skrive om ditt besøk hos oss!
Dette var utrolig trivelig å lese at du har kost deg og fått benytte deg av vårt fine spa området med utsikt mot sjøen.
Badstuflåten er en riktigt perle och vår matros Christian gleder sig til å ønske dere velkommen tilbake!

Ønsker dere en riktig fin kveld!

Med vennlig hilsen,
Caroline

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser