Maten bra, rommet bra, men spa-avdelingen sin oppførsel utrolig dårlig...PÅ ET SPA HOTELL??
Booket 50 minutter klassisk massasje kl 12:00 søndag. Vi hadde med hunder, så vi planla derfor deretter. Frokost kl 10:00, for så tur med hundene frem til kl 11:30. Gjøre oss klare for massasje. Spa avdelingen ringer kl 11:00 og lurer på hvor vi er. De sier vi hadde time kl 11:00. Vi hadde bestilt kl 12:00, fordi det var da Spa hotellet hadde sagt det var ledig. Et par dager før ble en lengre sms sendt om bekreftelse på timen. Der stod det kl 11:00, men vi såg ikke det da vi hadde bestilt kl 12:00. Skulle kanskje ha lest den bedre, men her burde hotellet ha ringt og sagt i fra eller iallfall sendt epost, da vi bestile via epost korrespondanse.
Booking ansvarlig i Spa avdelingen var IKKE løsningsorientert. Hun sa at om vi ikke kom nå, så går det ikke. Vi snakket med en hotell manager og han gav oss massasjen gratis. Men når vi skulle ta den fikk vi 25 minutter massasje, istedenfor 50 minutter. Vi kom opp i Spa avdelingen og booking ansvarlig der fikk vi følelsen av var sur fordi vi hadde klagd. Hun sa vi må forte oss å fylle ut skjemaet da vi bare masserer så lenge vi har tid fordi vi har flere kunder. VI VAR OGSÅ KUNDER!
Det ødela HELE vår Spa weekend opplevelse. Vi var der for å feire 14 års bryllupsdag og 20 år partnerskap. Helt forferdelig dårlig opplevelse!! Vi synes også at et Spa hotell på et slikt nivå kunne ha gjort det lille ekstra ved å gi en personlig hilsen på rommet med blomster eller vin for slike jubileum. Men greit nok det. Men IKKE gi oss 1/3 massasje gratis når vi var der for en Spa opplevelse. FRYKLELIG DÅRLIG. Men massørene var veldig flinke og gjorde jobben sin veldig bra.