Vi bestilte en «fredagspakke» som skulle inkludere frokost, 5 retters og basseng/Magic sirkel! Pga korona så måtte vi bestille tid, både på maten (frokost og fem retters) og spa! Jeg hadde tenkt Spa som massasje men det var også på bassenget! Noe jeg ikke hadde forstått! Det var fullt i bassenget det eneste ledig var neste dag kl 0700! Noe vi booket!
Jeg hadde gitt beskjed at jeg var vegetarianer! Da jeg nevner det for hovmesteren, ble det er stort problem! Man kunne ikke bytte ut 5 retters med vegetarmat! Hadde jo vært greit å få beskjed at det ikke lot seg gjøre da vi bestilte! Uansett fikk vi en hyggelig kelner som fikset alt og maten var helt fantastisk! Både for den som spiste kjøtt og den som spiste vegetar! Mat kan de på Son spa! Rommene er store, rene og flotte! Vi var tidlig oppe for å bade! Magic sirkel var stengt! Det var heller ingen som fulgte med om hvem som kom inn og ut av svømme området! Plutselig kom det 15 damer inn som hadde svømmearobic!
Vi har vært på Son spa flere ganger! Og synes alltid det er avslappende og godt å komme dit! Gleder oss til Magic S åpner igjen! Alt i alt et fint opphold!