Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 301
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 18.08.22
Bestill nå, betal under oppholdet
FindHotel
USD 234
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 21.08.22
Bestill nå, betal under oppholdet
eDreams
USD 301
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 18.08.22
Bestill nå, betal under oppholdet
EtripUSD 234
Priceline
ZenHotels.com
Se alle 8 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (991)
Filtrer anmeldelser
991 resultater
Vurdering fra reisende
456
289
139
73
34
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
456
289
139
73
34
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3237 av 991 anmeldelser
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Generelt fornøyd med noen unntak.
Burde vært AC på rom da det var meget varmt.
Bedre oppdatert nettside da priser ikke stemmer med priser på plass.
Parkering burde vare inkludert i boende.
Priser før parkering var også feil mot hva som er opplyst på nett.
Mangler matretter på plass mot hva som er opplyst på nett.
Dør på do ødelagt. Tett sluk på do.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 131erikp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2021 via mobile enheter

Son er et veldig fint sted, dog lever ikke Son spa opp til den stive prisen. Kjøleskap på hotellet virket ikke. Ei heller fikk man oppgradert til rom med fungerende kjøleskap. Også dårlig kombo at det ikke finnes aircondition på rommet. To pluss, frokosten og uteserveringen. Reiser nok ikke tilbake.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Roving15873502551
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Vi bodde i suite med sjøutsikt i 3 etg med utsikt til uterestauranten. Derfra var det stort sett musikk og en del bråk. Anbefaler å be om rom som vender en annen vei. Det var dessuten veldig varmt og ingen aircondition på rommet. Minibaren var defekt og dette løste hotellet med å sende opp en bøtte med is pluss gi oss en pose chips i kompensasjon. Jeg fikk beskjed om at at det var flere rom som manglet minibar etter et lynnedslag selvom det ikke hadde vært uvær i området på flere uker. Vi opplevde kundebehandlingen rundt vår henvendelse om denne mangelen som dårlig.
Ellers fin beliggenhet i nydelige Son, flotte turmuligheter og strender i området. Lite men rent og greit spa område. Her hadde også barn mulighet for å være med. Maten på hotellet var vi ganske fornøyd med. Liten meny, men noe for enhver smak.
Hadde jeg dratt igjen? Vet ikke... i såfall måtte jeg vel tatt med meg kjølebag.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Hege F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2021

Tilbragte 3 netter(4 dager) på Son Spa. Man føler seg velkommen fra det øyeblikk man går inn, vennlig personale uansett hvor man går. Følelsen av at alle gjør det lille ekstra er ganske unikt. Bodde i frontsuite, vakkert, gode senger og flott utsikt. Eneste som trekker ned er noe støy fra bryggene om kvelden, her kunne hotellet hatt bedre kontroll, stille etter klokken 2300 f.eks med en bryggevakt. Fint Spaanlegg, bra at det er tilpasset voksne og barn. Beste hotellfrokosten jeg har opplevd, gleder meg til å komme tilbake :)

Dato for oppholdet: juli 2021
Takk, Anette P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Synes dette hotellet er skikkelig overpriset og i ferd med å bli litt utdatert. Jeg betalte over 3500 for et rom som kalles superior dobbeltrom. Trist bad og stusslige rom. Det eneste som skiller det fra et standard dobbeltrom er at superior er i tillegg «stilfullt»…. I tillegg har ingen av de vanlige rommene balkong. Og det aller verste var vel at det er knallvarmt på rommet når det er varmt ute. Det er null AC, og hvis man vil ha litt sirkulasjon i lufta så må man sette på en vanlig bråkete gulvvifte. Dette var min første natt borte fra babyen på 5 mnd og jeg endte opp med å sove dårligere enn noen gang før. Jeg hadde bestilt rom for 7-åringen min og meg og det skulle være kids VIP i spa, men de kunne godt tilpasset rommene til de som kommer. Minibaren er stappfull av all slags typer alkohol og til og med «bakrus»-drikken Zobrius. To glassflasker med cola var det der da. Altfor stort alkohol-fokus med andre ord. I tillegg var det ingen badetøfler for barn eller badekåper som var passe til henne. Så ikke veldig VIP der altså.

Spa-området var OK, men heller ikke så veldig spesielt. Jenta mi var uvel og kastet opp etter å ha fått nok klorvann og klarte ikke å være med på en neglelakk-time, som da ble fullbelastet. Fordi det var 24 timer avbestillingsfrist. Fristen kan jeg forstå, men at man da ikke tar høyde for at barn kan både angre seg eller bli dårlige så er det ikke spesielt bra service.

Frokosten var helt ok, men langt fra fantastisk. Har opplevd mange bedre hotellfrokoster i Norge. Restauranten har veldig liten meny og mye frityr og burger-greier for barn.

Alt i alt et svindyrt døgn. De som jobbet i resepsjonen var hyggelige og det var også et par av servitørene vi møtte. Son er vakkert og vi kommer tilbake, men ikke på hotellet. Men på er svaberg ved sjøen.

Romtips: Reis til son på dagstur og stå over hotellet. Sov et annet sted :)
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, LilacChili
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser