Mofa86
Oslo, Norge
Anmeldelse av Son Spa
1,0 av 5 boblerAnmeldt 27. feb. 2024
Dato for oppholdet: februar 2024
Romtips: Er ikke et sted jeg vil anbefale til noen! Svært enkle spa-fasiliteter, forferdelig betjening...
Silje-Mari Auraaen, Guest Services / Front OfficeSon Spa, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 6. mars 2024
Hei 890monaf,

Jeg ser du også har svart på interne tilbakemeldingsskjema, jeg har tatt direkte kontakt med deg på mail om din tilbakemelding etter ditt opphold.

Håper jeg hører fra deg.
8.6 km fra Son Spa
43.7 km fra Son Spa
43.9 km fra Son Spa
Se flere hoteller i Son
Anmeldt 14. februar 2024

Fantastiske mennesker og super service på Son Spa hvor de virkelig vil at du skal slappe av og kose deg. Valgte 2 netter og 2 behandlinger. Et perfekt sted for egentid med en bok i Poolområdet og sitte å lese i fred og ro. Nydelig mat og behagelig atmosfære. Elsker dette stedet.

Romtips: Still spørsmål til personalet hvis du lurer på noe, så merker du at de blir glad for at du spør.
Dato for oppholdet: februar 2024
  • Reisetype: Reiste alene
Takk, Rolf K
Silje-Mari Auraaen, Guest Services / Front Office på Son Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. februar 2024

Kjære G1646UNrolfk,
Tusen takk for din tilbakemelding etter deres siste opphold her på vår kystperle,
Så gledelig å se at våre ansatte var dere for dere og omgivelsene stod til forventing.

Velkommen tilbake i nærmeste fremtid.

Anmeldt 6. februar 2024

Dette var en virkelig herlig opplevelse utover det som var forventet. Ble overrasket over meget god mat til middag, fantastisk hyggelige og hjelpsomme ansatte. Rommet var stort og flott rom og et SPA anlegget innholdsrikt og variert. Kunne vært der mye lenger. Anbefales!

Dato for oppholdet: januar 2024
Takk, 995_ivindr

Kjære 995_Ivindr,

Tusen takk for 10/10 av tilbakemelding etter deres siste opphold her på vår kystperle!
Så gledelig å se at dere har hatt en fin opplevelse både med mat, rom og spa.
Håper det ikke blir lenge til neste gang du kommer! :)

Anmeldt 25. januar 2024

Son Spa leverte varene! Fra fantastisk flotte rom, til herlige behandlinger og ansatte som hele tiden strakk seg det lille ekstra og gjorde at seminaret og oppholdet forøvrig var en stor suksess!

Hvis det var problemer var de løsningsorienterte, kjappe og sørget for at det alltid ordnet seg på best mulig måte.

Dato for oppholdet: desember 2023
Takk, adrianlorentsson
Silje-Mari Auraaen, Guest Services / Front Office på Son Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. januar 2024

Kjære adrianlorenttson!
Tusen takk for din tilbakemelding etter deres siste samling her på vår Kystperle!

Så hyggelig å se at totalopplevelsen dere har vært bra og vi har ytet det lille ekstra.

Velkommen tilbake ved anledning.

Anmeldt 23. januar 2024

Flott beliggenhet. Veldig fornøyd med rommene, nydelig senger og sengetøy. Nydelig mat: lunsj, middag og frokost. Flott spa avdeling, og vi koste oss, både inne , og ute i -12 grader. Det gjør godt for kropp og sjel. Et serviceinnstilt personale, hjelpsomme og hyggelige. Flott helhetsinntrykk. Vi hadde et veldig fint opphold, og kommer snart igjen. Vi anbefaler virkelig et opphold her.

Romtips: Bestill på forhånd, og kos dere
Dato for oppholdet: januar 2024
Takk, Ellen S
Anmeldt 21. januar 2024 via mobile enheter

Helt magisk nyttårshelg. Første gang vi tilbringer nyttårsaften på hotell, og det gjør vi nok igjen. Fantastisk sted med Aufguss rituale i badstueflåte og isbading og en festaften på nyttårsaften med veldig god mat og fantastisk show under og etter middagen. Et flott fyrverkeri også på brygga ved midnatt.

Ble plassert på bord med 14 andre helt ukjente, men det ble bare god stemning og dansing utover de sene nattetimer.

Kort spasertur også bort til sjarmerende Son sentrum, som er verdt å gjøre. Anbefales.

Trimrommet ble også brukt under oppholdet.

Romtips: Sørg for å få med deg aufguss rituale i badstueflåten
Dato for oppholdet: desember 2023
Takk, MisterTNorway

Kjære MisterTNorway!
Så fantastisk å se at dere feiret inn det nye året her på Son Spa!

så hyggelig å se at maten og showet sto til forventning og det ble fest utover kvelden!

Våre badsturitualer er veldig populære blant våre gjester, og det er ikke uten grunn.

Velkommen tilbake til vår Kystperle og sjarmerende Son.