Kaia A
Anmeldelse av Son Spa
3,0 av 5 boblerAnmeldt 2. aug. 2024via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2024
Silje-Mari Auraaen, Guest Services / Front OfficeSon Spa, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 4. aug. 2024
Hei Kaia A,

Tusen takk for din tilbakemelding. Det er leit å høre at oppholdet på Son Spa ikke levde opp til forventningene dine, spesielt når det gjelder suiten du booket. Vi setter stor pris på din ærlige tilbakemelding og vil ta den med oss i vårt kontinuerlige arbeid for å forbedre oss.

Det er flott å høre at du koste deg med frokosten, selv om du måtte vente litt på de stekte eggene. Dette er noe vi vil ta med oss videre.

Vi håper å få muligheten til å ønske deg velkommen tilbake til hotellet, og at vi da kan gi deg en bedre opplevelse. 😊
0.0 km fra Son Spa
  • Official Website
15.0 km fra Son Spa
Se flere hoteller i Son
Anmeldt 30. juli 2024

Har vært på denne plassen noen ganger. Men igjen her får du sjelefred.. og kan virkelig finne roen
Dette hotellet har virkelig blitt hytta våres på somrene.
Vi hadde et connection rom vendt ut mot oslofjorden retning Moss. Fantastisk å våkne opp til den utsikten. Og frokosten ga oss virkelig en pangstart

Dato for oppholdet: juli 2024
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, teletubbi
Silje-Mari Auraaen, Guest Services / Front Office på Son Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2024

Hei teletubbi,

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding! Det er virkelig gledelig å høre at du ser på Son Spa som din sommerhytte og at du finner ro og sjelefred her. 😊

Vi setter stor pris på at du nevnte utsikten fra rommet ditt mot Oslofjorden, det er virkelig en fantastisk utsikt å våkne opp til. Og det er flott å høre at frokosten vår ga deg en god start på dagen.

Din tilbakemelding vil bli delt med hele teamet vårt, og vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake til "hytta" din i fremtiden.

Ha en flott dag videre!

Anmeldt 19. juli 2024 via mobile enheter

Et moderne hotell beliggende helt i sjøkanten .De beste forutsetninger for et hyggelig opphold.
Garasjen var svært trang, men vi fant et sted hvor vi kunne okkupere to parkeringsplasser så vi kunne komme ut og inn i bilen.
Vi hadde gjort innsjekking online og skulle bare hente nøkkel, men ble stående i innsjekkingskø.
Middagen ( entrecôte var ok, men ikke verdt prisen. Desserten ble glemt av personalet. Ikke lett å få oppmerksomhet fra personalet, så vi til taxi til Son sentrum for å få en bedre opplevelse.
Betjeningen på hotellet er hyggelig, men de mangler «oppmerksomhetstadaren» til gjestene . Dessverre er de ikke alene om det i restaurantbransjen i Norge.
Treg wifi på hotellet, vi ga opp og gikk over til mobilnett.

Romtips: Parker ute, trangt parkeringshus. Opptatt av god mat ? Spis et annet sted. Ikke forvent oppmerksomhet fra kelnerne.
Dato for oppholdet: juli 2024
Takk, eyvindsa
Silje-Mari Auraaen, Guest Services / Front Office på Son Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2024

Kjære Eyvind S A,

Takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse hos oss på Son Spa. Vi beklager at ditt opphold ikke levde opp til forventningene dine.

Vi setter stor pris på din tilbakemelding om servicen vår. Det er viktig for oss å forstå hvor vi kan forbedre oss, og din tilbakemelding er verdifull i dette arbeidet. Vi vil sørge for å dele dine kommentarer med vårt team, slik at vi kan reflektere over hvordan vi kan forbedre vår oppmerksomhet mot gjestene.

Vi beklager også at du opplevde problemer med vår wifi. Vi vil se nærmere på dette for å sikre at våre gjester har en stabil og pålitelig internettforbindelse under deres opphold.

Til tross for disse problemene, er vi glad for å høre at du satte pris på hotellets beliggenhet og atmosfære.

Takk igjen for din tilbakemelding, og vi håper å ønske deg velkommen tilbake til Son Spa i fremtiden.

Med vennlig hilsen,
Son Spa

Anmeldt 30. juni 2024

Feiret min bursdag på hotellet og en overnatting. Flott stort standard rom, gode senger. Badekåper og badesko. God middag og frokost. Hyggelig betjening. Vi tilbrakte mesteparten av oppholdet utendørs, da været var strålende . Benyttet ikke SPA fasilitetene, men det vil vi ved neste besøk.

Romtips: NB! Standard rom har ikke balkong, dessverre.
Dato for oppholdet: juni 2024
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, randihelenev

Hei Randi Helene,

Tusen takk for din positive tilbakemelding! 😊 Vi er glade for å høre at du hadde en flott bursdagsfeiring her på Son Spa. Det er alltid gledelig å vite at våre gjester setter pris på våre rom, mat og vår beliggenhet ved fjorden.

Vi setter stor pris på din kommentar om vår hyggelige betjening. Dette vil bli formidlet til vårt team, som alltid jobber hardt for å gi våre gjester den beste opplevelsen.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake, og håper du får muligheten til å benytte deg av våre SPA fasiliteter ved ditt neste besøk.

Ha en strålende dag videre! 😊

Anmeldt 17. juni 2024

Vi ble godt tatt i mot av hyggelig personell ved innsjekking. Rent og fint rom med flott utsikt og god seng. Frokosten derimot var ikke god, lite utvalg av pålegg og den delen av bufeen jeg forventet skulle være varm var kald. Baconet var så hardt at jeg var redd for tennene, eggerøra var rennende og kald noe som gav en ekkel konsistens, kalde bønner i tomatsaus og kalde små pølser. Med litt godvilje var i alle fall de stekte sjampinjongene lunket. Dette var kjedelig da hotellfrokosten er noe man gleder seg til. Spaet var deilig. Litt kjedelig at man må booke tid med guide for den øverste delen, her var det full booket så vi fikk ikke vært der. Oppsummert : Deilig hotell, skuffet over maten.

Dato for oppholdet: juni 2024
Takk, NorthStar26965557170
Silje-Mari Auraaen, Guest Services / Front Office på Son Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juni 2024

Hei NorthStar26965557170,

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse hos oss på Son Spa. Det er flott å høre at du og din partner ble godt tatt i mot av vårt personell ved innsjekking, og at dere likte rommet med den flotte utsikten og gode sengen. 😊

Jeg beklager at frokosten ikke levde opp til forventningene dine. Vi setter stor pris på din detaljerte tilbakemelding om maten, da dette hjelper oss med å forstå hva vi kan forbedre. Jeg vil sørge for at dine kommentarer blir delt med vårt kjøkkenteam.

Det er godt å høre at du likte spaet vårt, men jeg beklager at det var fullbooket i den øverste delen under ditt opphold. Vi håper likevel at resten av spa-opplevelsen var avslappende og behagelig.

Takk igjen for din tilbakemelding, NorthStar26965557170. Vi håper å få muligheten til å ønske deg velkommen tilbake til hotellet i fremtiden.

Ha en flott dag! 😊

Anmeldt 24. april 2024

Bra hotell med hyggelig betjening. Hyggelig i baren og fine uteområder. God mat og gode drinker i baren.

Dato for oppholdet: april 2024
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, magnus247
Silje-Mari Auraaen, Guest Services / Front Office på Son Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. mai 2024

Kjære Magnus247,
Så hyggelig å se at du har hatt det fint på seminar her på Son Spa!

Velkommen tilbake ved en senere anledning!

Alt godt!