Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“I en gammel kjeller i Son”
Anmeldelse av Ristorante 24 - STENGT

Ristorante 24
Kjøkken: Italiensk, Pizza
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

I en gammel kjeller i Son finner du denne bitte lille italienske restauranten, her fikk vi servert smaksrik og god pizza med Siciliansk schwung. Det tok litt tid å få mer øl på uteserveringen:), men betjeningen var morsom og hyggelig. Atmosfæren litt som å komme hjem til noen. Vi hadde en hyggelig kveld på restauranten. Og kan anbefale denne om du/dere skal ut og kose dere og slappe av en fredagskveld.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 925elinj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (119)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 119 anmeldelser

Anmeldt 8. juli 2020

Kvalitet i alle ledd
Bruccetta som du garantert vil huske.
Pizza laget på ekte italiensk vis.
Anbefales !!!!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Tudda70
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020

Hyggelig betjening og god mat med autentisk italiensk stil! Anbefaler å spise der hvis man skal til Son

Dato for besøk: juli 2020
Takk, martinethueh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Skjønner ikke de som sier at dette er stedet for Italiensk pizza, da har du ikke vært i Italia! Var her for noen år siden og da var det bra, nå var det bare tragisk. Tok 1,5 time å få servering, pizzaen var overlesset med ost som fløt som en fet grøt og den var fet og ekkel. Colaen var lunken og død, kan ikke engang ha vært dispenser men kom antagelig fra en åpnet 1,5 liters flaske som ikke engang sto i kjøleskapet. 210 kr for en pizza her var et ran. Styr unna!!!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, ErikLund25
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. april 2020

Denne hjemmekoselige restauranten i Son har den beste italienske pizzaen du får utenfor Italia! Med italienske råvarer, italiensk atmosfære og italienske kokker føler man at man er i Italia. Vi er faste gjester og har aldri blitt skuffet! Denne gangen ble det take away pga Corona dessverre.

Dato for besøk: april 2020
Takk, Kvinne1979
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Ristorante 24, så også på

 
Son, Vestby kommune
Son, Vestby kommune
 

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din