Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Endelig!!!!”
Anmeldelse av Café Oliven

Café Oliven
Vurdert som nr. 2 av 10 Restauranter i Son
Prisklasse: USD 9 - USD 36
Kjøkken: Italiensk, Meksikansk, Norsk, Sentraleuropeisk, Helsekost
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Vi holder til i Stoltenberggården mitt i Son sentrum. Bygningen er fra 1700-tallet og har vært brukt til mange formål. På begynnelsen av 1900-tallet åpnet Ole Løkke en skredderforretning i Stoltenberggården, og dette var den første næringsdriften i gården. Kafé Neptun holdt til her fra rundt 1950 til rundt 1970. Deretter flyttet Son Postkontor inn, og ble der inntil det i 1980-årene flyttet videre. Siden 1996 har Shaker Sabetzadeh drevet Café Oliven. Kafeen bruker hagen til uteservering, kalt Olivenlunden.​
Anmeldt 2. desember 2018 via mobile enheter

Endelig er Son beste restaurant gjenåpnet. Meget bra og etterlengtet, topp service, god mat og fantastisk stemning.
Shaker er en yrkesstolt herremann med sans for kvalitet til en hyggelig pris
Velkommen tilbake

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, petterhoff
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (122)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3539 av 122 anmeldelser

Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

God mat, god service, koselig, fint og morsomt utseende på barnemenyen. Konklusjon: Hvis du er i Son må du besøke Oliven Cafe.

Dato for besøk: november 2018
Takk, DayTrip48911775868
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. november 2018

Det var nesten som å komme hjem etter en lang reise da Oliven igjen åpnet dørene. Ble ønsket velkommen inn av Shaker og inne var den samme gode lune stemningen. Svært hyggelig betjening, god mat og godt utvalg av øl. Blir stamstedet igjen dette :-)

Dato for besøk: april 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, SnillBamse
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. september 2018

Cafe Oliven ligger fint til midt i Son, bare 50 meter fra havna. Det er ført og fremst bakgården, med servering i flere nivåer oppover fjellsiden. Kveldssolen bidrar sommerstid til å hyggelig atmosfære. Kjøkkenet de siste årene har vært bra.

Dessverre er stedet stengt, men mange håper på en ny sesong sommeren 2019.

Dato for besøk: oktober 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, NilsT68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juni 2018

Her er det god mat og hyggelig service. Særlig vakkert å sitte ute og myse mot sjøen. Koselig en sen kveld. Varmt og godt om vinteren.

Dato for besøk: november 2017
Takk, Be W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Café Oliven, så også på

 

Har du vært i Café Oliven? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.