“Alltid hyggelig i bakgården”
Anmeldelse av Café Oliven

Café Oliven
Vurdert som nr. 2 av 13 Restauranter i Son
Kjøkken: Italiensk, Meksikansk, Norsk, Sentraleuropeisk, Helsekost
Beskrivelse: Vi holder til i Stoltenberggården mitt i Son sentrum. Bygningen er fra 1700-tallet og har vært brukt til mange formål. På begynnelsen av 1900-tallet åpnet Ole Løkke en skredderforretning i Stoltenberggården, og dette var den første næringsdriften i gården. Kafé Neptun holdt til her fra rundt 1950 til rundt 1970. Deretter flyttet Son Postkontor inn, og ble der inntil det i 1980-årene flyttet videre. Siden 1996 har Shaker Sabetzadeh drevet Café Oliven. Kafeen bruker hagen til uteservering, kalt Olivenlunden.​
Anmeldt 5. juli 2022 via mobile enheter

Alltid hyggelig å sitte ute i bakgården på Oliven. God «nedpå» mat! Hyggelig atmosfære. Hvor rask servicen er kommer litt an på hvem som er på jobb og hvor ferske de er, men er alltid hyggelig.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, marianneaa78

Anmeldt 25. juni 2022

Nydelig lammecarré som kan anbefales på det varmeste! Deilig med uteservering i varmen, markiser over nesten alle bord sikrer deg en behagelig plass i skyggen. Meget blide og oppmerksomme serveringspersonell. Vi bestilte bord og det er nok lurt, det er trøkk der på en lørdag.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, seterjenta
Anmeldt 3. juni 2022

Veldig hyggelig sted og betjening!
Det ble en koselig familielunch med store og små der vi spiste «verdens absolutt beste pizza».
Anbefales på det varmeste👍

Dato for besøk: mai 2022
Takk, r0lverikm
Anmeldt 16. april 2022 via mobile enheter

Koselig sted⭐, god mat i grei prisklasse, som kom relativt raskt på bordet⭐. Hyggelig og oppmerksom betjening⭐. Var der og spiste middag med barna mine langfredag. Skulle gjerne gitt en stjerne til, hadde det ikke vært for at hele middagen, som skulle være en del av en koselig påskeettermiddag med barna mine på 8 og 14, ble ødelagt av en overstadig beruset dame som lagde kvalme og var så høylytt at det ikke var mulig å snakke sammen rundt bordet. Så vi spiste i taushet mens vi måtte høre på denne udregelige damen som snøvla høylytt, banna og ræla og var ordentlig ekkel, typisk "kjerring-full". Personalet hysjet på henne og ba henne roe seg mange ganger, de så jo at folk reagerte, det var jo mange andre som også spiste middag her, men da ble hun bare enda mer høylytt. Fem min før vi skulle gå etter å ha hivi i oss maten, ble hun kastet ut, men da var jo middagen allerede ødelagt😔 Så trekk for elendig atmosfære (startet bra, men endte trist), det verste var at barna mine syntes det var veldig ubehagelig da hun kom bort og begynte å snøvle om hvor heldige de var som var med mamma ut for å spise osv. Dette så også personalet. Hadde jeg vært tøffere skulle jeg sagt ifra, men var redd for å lage oppstyr og at hun dermed skulle bli enda mer ufin og lage kvalme foran barna mine. Hadde det vært sent på kvelden, hadde jeg ikke reagert på oppførselen, men da hadde heller ikke barna mine vært med ut på noe som skulle være en koselig middag. Så skjerpings på det området!

Dato for besøk: april 2022
Takk, 976susannei
Anmeldt 11. desember 2021 via mobile enheter

Superhyggelig sted med topp service, god mat og fornuftige priser. Perfekt for en koselig lunsj. Anbefaler peisestuen helt innerst 😊

Dato for besøk: desember 2021
Takk, mariacamillan

Reisende som så på Café Oliven, så også på

Har du vært i Café Oliven? Del dine erfaringer!