Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hold deg unna”
Anmeldelse av Restaurant Sjøboden

Restaurant Sjøboden
Vurdert som nr. 1 av 12 Restauranter i Son
Prisklasse: USD 6 - USD 46
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. juli 2020

Ikke spesielt god mat (dårlig og for mye saus til blåskjell), tørr fisk og altfor små og smakløse mini-blinis. Hyggelig, men slapp service. Tok en time og 15 minutter fra vi kom til vårt bestilte bord, til hovedretten var servert. Virker ikke som at betjeningen er spesielt glad i mat.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Percel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (253)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3034 av 253 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2020

God mat og hyggelig armosfære som kunne vært enda hyggeligere dersom musikken var litt mer «chill» og laidback. Man sitter å skal slappe av ved sjøen og nyte et godt måltid, men «uptempo»rytmene fra musikken gjør det hele litt stressende. Er det et diskotek eller en restaurant dette her? Ønsker jeg slik type musikk drar jeg på clubbing eller disko, ikke på en slik type restaurant som dette. Det passer seg rett og slett ikke.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, P2346WAls
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

God mat i hyggelig selskap på tampen av sesongen (selv om det var såvidt vi fikk plass i gjestehavnen da de fleste plassene var reservert Bavaria-treff).

Dato for besøk: august 2019
Takk, Irissandvikh2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig sjømat og gode drinker, spesielt rabarbradrinken. Flott beliggenhet på havna og veldig hyggelig betjening.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 949henriettef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020

God mat - flott service . God stemning. Fin utsikt med direkte kontakt til sjøen . Litt stivt priset men greit nok.

Dato for besøk: april 2020
1  Takk, Superseiler
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Sjøboden, så også på

 

Har du vært i Restaurant Sjøboden? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din