“God sjømat og fantastisk service.”
Anmeldelse av Restaurant Sjøboden

Restaurant Sjøboden
Vurdert som nr. 1 av 13 Restauranter i Son
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

God sjømat og fantastisk service. Tydelig at personalet er godt opplært. Veldig gode drinker også. Kan anbefales på det varmeste!

Takk, Mack1z

Anmeldt 30. juli 2020

Bestilte bord til kl 19.30. Ble motatt av svært hyggelig personale og fikk bestille litt drikke før vi fikk bord. Ble tilvist bord av en svært hyggelig hovmester, men da var det slutt på sørvisen. Vi satt i 15 minutter og fikk ingen meny. Vi spurte da etter denne. En litt arrogant servitør gav oss denne. Vi fikk gjort bestilling av forrett og hovedrett av eden samme lett irriterte kelneren. Kjemien stemte ikke mellom oss. Foretten fikk vi kjapt, men vinen vi hadde bestilt kom ikke. Etter ca 20 min gikk jeg bort til kelner og sa vi ønsket vinen til maten vi hadde bestilt. Da kom vinen med ynnskyldning om at han hadde glemt det. Etter dette ryddet kelneren litt brydd etter foretten og spurte om vi ville bestille dessert. Vi bad da om hovedretten vi hadde bestilt tidligere. Kelneren virket brydd, men uinteresset i oss. Maten kom etterhvert og kvaiteten på maten var veldig bra, men helhetsinntrykket dårlig. Opplevelsen for gjester er viktig og det kunne denne kelneren ingenting om. Blir nok ingen flere besøk til denne resturanten. Synd da maten var god.

Takk, 308randimaries
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Kom i høysesong, fikk raskt bord og bestilt mat og drikke. Prøvde gin mare som smakte ingenting og blåskjell med pommes frites som smakte som blåskjell skal gjøre, men sausen var kjedelig og smakte bare salt. Pommes frites var godt.
Etter servering kom de ikke noen flere ganger og vi måtte til slutt etterlyse mer drikke. Min venn spiste spicy sjømatpasta og syntes den smakte mest chili.

1  Takk, 256barney
Anmeldt 24. juli 2020

Ikke spesielt god mat (dårlig og for mye saus til blåskjell), tørr fisk og altfor små og smakløse mini-blinis. Hyggelig, men slapp service. Tok en time og 15 minutter fra vi kom til vårt bestilte bord, til hovedretten var servert. Virker ikke som at betjeningen er spesielt glad i mat.

1  Takk, Percel
Anmeldt 24. juli 2020

God mat og hyggelig armosfære som kunne vært enda hyggeligere dersom musikken var litt mer «chill» og laidback. Man sitter å skal slappe av ved sjøen og nyte et godt måltid, men «uptempo»rytmene fra musikken gjør det hele litt stressende. Er det et diskotek eller en restaurant dette her? Ønsker jeg slik type musikk drar jeg på clubbing eller disko, ikke på en slik type restaurant som dette. Det passer seg rett og slett ikke.

2  Takk, P2346WAls

Reisende som så på Restaurant Sjøboden, så også på

Son, Vestby kommune
Son, Vestby kommune

Har du vært i Restaurant Sjøboden? Del dine erfaringer!