Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lite hyggelig ”
Anmeldelse av Restaurant Sjøboden

Restaurant Sjøboden
Vurdert som nr. 1 av 12 Restauranter i Son
Prisklasse: USD 6 - USD 46
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Lite hyggelig

Noen ganger så får du en dårlig opplevelse fordi den som serverer er lite hyggelig.
I utgangspunktet ett kjempefint sted, men en av servitørene ødela det som burde vært ett koselig besøk. De andre som jobbet der virket hyggelige, men vi kommer ikke tilbake dit.

Dato for besøk: august 2020
6  Takk, W7509STheidib
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (253)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2428 av 253 anmeldelser

Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Bestilte bord for 2 familier (9 personer) og fikk rask og god service. Bestilte kveite, spicy sjømatpasta og hamburgere. Alle rettene var meget gode. Fantastisk koslig uteservering i fint sommervær. Kan absolutt anbefale denne restauranten.

Dato for besøk: august 2020
Takk, christianaJ5954KT
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Helt nydelig spicy sjømatpasta. Den kommer jeg tilbake for. God porsjon også.

Egenkomponert rabarbradrink anvefales også. Samme med fiskeburgeren.

Sons beste beliggenhet og bra service på toppen av det hele, gjør at vi garantert kommer tilbake.

Dato for besøk: august 2020
Takk, matgladest
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

God sjømat og fantastisk service. Tydelig at personalet er godt opplært. Veldig gode drinker også. Kan anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Mack1z
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020

Bestilte bord til kl 19.30. Ble motatt av svært hyggelig personale og fikk bestille litt drikke før vi fikk bord. Ble tilvist bord av en svært hyggelig hovmester, men da var det slutt på sørvisen. Vi satt i 15 minutter og fikk ingen meny. Vi spurte da etter denne. En litt arrogant servitør gav oss denne. Vi fikk gjort bestilling av forrett og hovedrett av eden samme lett irriterte kelneren. Kjemien stemte ikke mellom oss. Foretten fikk vi kjapt, men vinen vi hadde bestilt kom ikke. Etter ca 20 min gikk jeg bort til kelner og sa vi ønsket vinen til maten vi hadde bestilt. Da kom vinen med ynnskyldning om at han hadde glemt det. Etter dette ryddet kelneren litt brydd etter foretten og spurte om vi ville bestille dessert. Vi bad da om hovedretten vi hadde bestilt tidligere. Kelneren virket brydd, men uinteresset i oss. Maten kom etterhvert og kvaiteten på maten var veldig bra, men helhetsinntrykket dårlig. Opplevelsen for gjester er viktig og det kunne denne kelneren ingenting om. Blir nok ingen flere besøk til denne resturanten. Synd da maten var god.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 308randimaries
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Sjøboden, så også på

 

Har du vært i Restaurant Sjøboden? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din