“Kunne vært så bra, men både kjøkken og servitører kunne vært litt mer på..”
Anmeldelse av Restaurant Sjøboden

Restaurant Sjøboden
Vurdert som nr. 1 av 13 Restauranter i Son
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Familien og jeg var innom her på båtferie i fellesferien. Stedet har tidligere imponert veldig med kvaliteten på maten. Og som matinteressert var forventningene vesentlig høyere enn Big Horn i Tønsberg dagen før(egen anmeldelse for de som gidder lese den). Med knallsol var det litt for lang ventetid, men med tidligere besøk friskt i minne var dette stedet jeg ville besøke. Så familien fikk beskjed om at dette var stedet. Gutta bestilte burger. Den var helt ok. Jeg og madammen delte skalldyrsplateu. Med fiskebutikk som nærmeste nabo var forventningene store. Og de skal ha for mengden! Første tanke var at dette bestiller ikke mange. For det var nesten i meste laget. Kudos her, og godt var det.. Vi fråtset oss gjennom både krabber og annet godt, før vi prøvde oss på rekene. Og her ble skuffelsen STOR. Dessverre var disse på aller siste bruksdato. Når jeg tok opp dette med servitøren ble hun overrasket, og lovte å sjekke med kjøkkenet. Etter at vi hadde ventet mer enn lenge, kommer hun tilbake og forteller at de var ferske fra dagen. Jeg valgte å ikke konfrontere hun mer da hun ikke visste bedre. Men som tidligere en av norges største rekeselgere er jeg mer enn sikker på at disse enten hadde ligget leeenge i restauranten. Eller hos leverandøren. Når jeg i tillegg ba om fangstdato(som alle restauranter får sammen med leveransen) og kjøkkenet ikke hadde denne informasjonen. Den var kastet. Faller teoverdigheten dessverre langt under pari.

Så igår tok vi turen med gode matvenner til Son. Vi tenkte å gi stedet en ny sjanse siden det nå ikke var fellesferie. Og heller glissent, så da burde kokkene kunne levere tenkte vi. Note to self, sjekk om de har forbedret seg før man bestiller igjen...

Undertegnede anbefalte følget å unngå skalldyrplateuet. Så en bestilte blåskjell(disse var helt ok, men anbefaler restauranten å besøke Fursetgruppens Ekebergrestaurant for å lære Blåskjell å kjenne). Følget og madammen bestilte sjømatpasta etter anbefaling fra servitøren. Jeg tok dagens ytrefilet med tidligere sjømat friskt i minnet.. Kveldens kommentar kom fra følget når vi ruslet langs promenaden etter middagen, jeg burde valgt Kveita, for kjedeligere middag er det lenge siden. Madammen klager sjelden, så hun var greit fornøyd. Jeg selv må gi de skryt for god Bearnaise, men å få rått kjøtt, burde være en forundt... det beste var nesten at vi aldri fikk spørsmålet om følget likte maten.

Så oppsummert om du har giddet å følge med såå langt, prøv en av de andre restaurantene på brygga. Selv i Son bør det finnes bedre plasser.. ikke mye som skal til for å å slå dette.

Og til restauranten. Ikke meningen å være for ærlig, men hadde dere spurt, enten igår eller ved forrige besøk. Så skulle vi sagt ifra..

8  Takk, RetiredTravelller

Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Lite hyggelig

Noen ganger så får du en dårlig opplevelse fordi den som serverer er lite hyggelig.
I utgangspunktet ett kjempefint sted, men en av servitørene ødela det som burde vært ett koselig besøk. De andre som jobbet der virket hyggelige, men vi kommer ikke tilbake dit.

6  Takk, W7509STheidib
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Bestilte bord for 2 familier (9 personer) og fikk rask og god service. Bestilte kveite, spicy sjømatpasta og hamburgere. Alle rettene var meget gode. Fantastisk koslig uteservering i fint sommervær. Kan absolutt anbefale denne restauranten.

Takk, christianaJ5954KT
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Helt nydelig spicy sjømatpasta. Den kommer jeg tilbake for. God porsjon også.

Egenkomponert rabarbradrink anvefales også. Samme med fiskeburgeren.

Sons beste beliggenhet og bra service på toppen av det hele, gjør at vi garantert kommer tilbake.

Takk, matgladest
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

God sjømat og fantastisk service. Tydelig at personalet er godt opplært. Veldig gode drinker også. Kan anbefales på det varmeste!

Takk, Mack1z

Reisende som så på Restaurant Sjøboden, så også på

Son, Vestby kommune
Son, Vestby kommune

Har du vært i Restaurant Sjøboden? Del dine erfaringer!